Top 10: De mest læste artikler på Dartnyheder.dk i 2021

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Dartnyheder.dk har i 2021 udgivet 304 artikler – vi tager her et kig på de 10 mest læste.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

2021 er ved at gå på hæld. Lige rundt om hjørnet venter 2022, og året skydes i gang med kvartfinalerne ved PDC’s verdensmesterskab, inden finalen skal afgøres den 3. januar.

Men inden vi kommer så langt, bruger vi lige et kort øjeblik på at se tilbage på det forgangne år. Det gør vi ved at se tilbage på de 10 mest læste artikler på Dartnyheder.dk i 2021.


10) Utilfreds Per Laursen tager ikke til PDCNB på Island – misser derfor World Cup og Nordic Darts Masters (udgivet 9. august)

Foto: PDC Europe/Kais Bodensieck

Det vakte stor opsigt, da den femdobbelte danske mester, Per Laursen, i 2021 valgte at opgive PDC Nordic & Baltic-touren. Dermed missede han muligheden for at kvalificere sig til PDC’s World Cup of Darts og Nordic Darts Masters.

9) Top 5: De største favoritter i herrerækken ved DM 2021 (udgivet 7. december)

Foto: Dansk Dart Union

Ovennævnte Per Laursen var også blandt favoritterne til DM i Vordingborg, hvor han havde muligheden for at forsvare sin DM-titel og vinde danmarksmesterskabet for sjette gang i karrieren. Ligesom i 2020 blev DM dog aflyst, og der har således ikke været afholdt DM siden marts 2019.

8) Oversigt: Disse danskere deltager ved Q-School (udgivet 19. januar)

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Ni danskere deltog ved Q-School 2021. På forhånd var der størst forventninger til Niels Heinsøe og Niels-Jørgen Hansen, men det blev Andreas Toft Jørgensen, der løb med de mest positive overskrifter, efter han sluttede som den bedst placerede dansker.

7) Live-opdatering fra herrerækken ved Dart Odense Open (udgivet 7. november)

Foto: Daniel Tyge Thybøl

Der var i november måned stor interesse, da Dartnyheder.dk lavede live-opdateringer fra herrerækken ved Dart Odense Open. Turneringen blev i sidste ende vundet af Henrik Primdal.

6) PDC bekræfter: Disse spillere er udtaget til Premier League 2021 (udgivet 3. januar)

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Umiddelbart efter VM-finalen valgte PDC, traditionen tro, at offentliggøre navnene på de spillere, der skulle spille Premier League senere på året. Ganske overraskende valgte PDC dog kun at offentliggøre ni navne, mens den sidste plads blev sat på højkant ved Masters, efter Jonny Clayton og Mervyn King havde spillet sig i finalen.

5) Officielt: Nordic Darts Masters vender tilbage til København i 2022 (udgivet 9. december)

Foto: PDC/Mikal Schlosser

Efter PDC’s World Series tidligere på året fik debut i København, var det til stor glæde for adskillige danske dartfans, da PDC tidligere i december offentliggjorde, at Nordic Darts Masters vender tilbage til Danmark i 2022.

4) Efter to års karantæne: Vladimir Andersen er tilbage – gør comeback ved Q-School (udgivet 23. december)

Foto: Nederlandse Darts Bond

Efter to års karantæne fra Dansk Dart Union er den tidligere danmarksmester, Vladimir Andersen, nu tilbage. Det officielle comeback kommer til at finde sted ved Q-School til januar.

3) PDC bekræfter: Her er alle spillerne ved Nordic Darts Masters (udgivet 2. september)

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Verdensmesteren Gerwyn Price var blandt de otte inviterede PDC-stjerner, der deltog ved Nordic Darts Masters i september. Det var dog manden i baggrunden, Michael van Gerwen, der vandt turneringen, efter en sejr over Fallon Sherrock i finalen.

2) PDC rykker Nordic Darts Masters til september og vender tilbage i 2022 (udgivet 7. april)

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Nordic Darts Masters var i det hele taget en af de ubetinget største historier i 2021. Efter i første omgang at være blevet rykket fra oktober 2020 til juni 2021, blev turneringen nok engang rykket, inden den endelig blev afholdt i september.

1) Oversigt: Kampprogram og sendeplan for VM 2022 (udgivet 15. december)

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Årets mest læste artikel er denne oversigt over kampprogrammet og sendeplanen for VM 2022. Langt de fleste læsere kommer i den forbindelse, efter at have søgt efter VM’s kampprogram på Google.


Læs også:

Top 10: De mest læste artikler i 2020

Oversigt: De højeste gennemsnit fra VM’s første runde

Michael van Gerwen: ‘Jeg er skuffet, forvirret og sur’

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*