Top 10: De mest læste artikler i 2020

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Europe/Kais Bodensieck

Nytår står for døren, og vi tager derfor et kig tilbage på de 10 mest læste artikler på Dartnyheder.dk i 2020.

2020 har været et specielt år. Ikke bare i almindelig samfundsmæssig forstand, men selvsagt også i dartverdenen.

Men til trods for, at store dele af forårets, sommerens og sidenhen vinterens dartturneringer har været både flyttet og aflyst, så har vi her på Dartnyheder.dk alligevel haft lejlighed til at udgive 362 artikler gennem de seneste 12 måneder. Vi tager i den anledning et kig tilbage på de 10 mest læste artikler her på hjemmesiden. Godt nytår til dig, og tak fordi du læser med her på Dartnyheder.dk.

10. Skab dig et overblik: Sådan fungerer Q-school (15. januar 2020)

Foto: PDC Nordic & Baltic/Mads Magnussen

Den internationale dartsæson indledes som regel med PDC’s Q-School, hvor spillere deltager fra hele verden i håbet om at vinde et Tour Card, der som bekendt giver adgang til PDC’s ProTour. I januar var der syv danske deltagere, og vi forsøgte i den anledning at skabe et overblik over, hvad der helt præcis er på spil ved “kvalifikationsskolen”.

9. Per Laursen peger på Simon Bak som sin arvtager (20. juni 2020)

Foto: Privat

– Jamen jeg føler faktisk, at jeg kan være med en del år endnu. Men skal man finde en arvtager, så synes jeg, det bliver svært. De fleste andre topspillere er jo i forvejen tæt på min alder. Men skal jeg ind og finde ét navn, så vil jeg da pege på Simon Bak.

Sådan lød ordene fra den femdobbelte danske mester, Per Laursen, da han i juni deltog i et af Dartnyheder.dk’s podcasts. Det skal blive spændende at se, om Simon Bak kan fortsætte sine fornemme takter i 2021.

8. Sådan kan din dartklub tjene penge på trods af nedlukning (10. april 2020)

 

Foto: Lido Dartklub

Coronakrisen har været hård for en lang række dartklubber rundt om i landet. Heldigvis har der dog alligevel været muligheder for at skabe en omsætning, til trods for den landsdækkende nedlukning. Det skrev vi blandt andet om tilbage i april.

7. Top 15: Danmarkshistoriens største dartspillere – del 1/3 (16. september 2018)

Foto: Dansk Dart Union

Selvom artikelserien om danmarkshistoriens 15 største dartspillere blev udgivet tilbage i 2018, så får den alligevel stor opmærksomhed her to år senere.

6. Oversigt: Sådan stiller holdende i Danmarks bedste dartrække i den nye sæson (2. august 2020)

Foto: Privat

Onsdag den 19. august indledtes en ny sæson i Danmarks bedste dartrække. Og selvom dartsæsonen både før og efter har været udsat for lidt af hvert, så var der alligevel stor interesse for at få et indblik i de respektive 1. divisionsklubbers holdopstillinger.

5. PDC bekræfter: Så mange danskere får chancen ved Nordic Darts Masters (23. januar 2020)

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Mindst tre danske spillere skulle have været på scenen ved World Series-turneringen “Nordic Darts Masters”, der som konsekvens af coronakrisen er blevet udskudt til 2021. Lad os håbe, at verdens bedste dartspiller får mulighed for at deltage ved den udskudte turnering i det nye år.

4. DDU offentliggør: Her er de danske bruttolandshold (20. januar 2020)

Foto: Dansk Dart Union

Tilbage i januar offentliggjorde de danske landstrænere navnene på de spillere, der var i kikkerten forud for Nordic Cup, der mellem den 30. april til 1. maj skulle have været afholdt på dansk grund. Turneringen blev dog sidenhen aflyst – årsagen behøver vist ikke nogen yderligere forklaring.

3. Top 15: Danmarkshistoriens største dartspillere – del 3/3 (19. september 2018)

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Også tredje del af artikelserien om danmarkshistoriens største dartspillere fik stor opmærksomhed i år. Kan du huske, hvem der ligger nummer et på vores liste?

2. Michael Frydendahl bekræfter: Her er det danske hold ved World Cup of Darts (13. oktober 2020)

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Den danske formand for PDC Nordic & Baltic, Michael Frydendahl, kunne i oktober offentliggøre, hvem der var kvalificeret til det danske World Cup-landshold i PDC. Det blev som bekendt Per Laursen og Niels Heinsøe, der repræsenterede de rød/hvide farver ved landsholdsturneringen.

1. Lodtrækningen offentliggjort: Her er Danmarks modstander ved World Cup of Darts (16. oktober 2020)

Foto: PDC Europe/Kais Bodensieck

Danmark mødte sidenhen New Zealand ved World Cup of Darts. Resultatet af kampen? Det behøver vi vist ikke at dvæle ved…


Læs også: 

Opdateret verdensrangliste efter VM’s fjerde runde

Tre år med Dartnyheder.dk: Her er de 10 mest læste artikler

Video: James Wade laver 9-darter ved VM

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*