Gerwyn Price misser World Cup of Darts

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Jonas Hunold/PDC Europe

Dagen før turneringsstart har Gerwyn Price måtte melde afbud til det walisiske landshold ved World Cup of Darts.

Sidste år lykkedes det for anden gang i historien det walisiske landshold at vinde PDC’s landsholdsturnering World Cup of Darts. Det skete med Gerwyn Price og Jonny Clayton på holdet, men sådan bliver det altså ikke i år, når turneringen indledes torsdag aften. Det har PDC i dag offentliggjort på deres hjemmeside.

Grundet helbredsproblemer er Gerwyn Price således nødsaget til at melde afbud til World Cup of Darts, og erstattes i stedet af Jim Williams, der er nummer 44 på PDC’s verdensrangliste. PDC melder ikke noget om, hvilke helbredsproblemer, der er tale om.

Eftersom Wales er andenseedet ved World Cup of Darts, så træder waliserne først ind i turneringens 1/8-finaler, der afholdes efter det indledende gruppespil. Derfor skal Jonny Clayton og Jim Williams først i aktion på lørdag.

Du kan varme op til PDC’s World Cup of Darts med den seneste podcast fra Dartnyheder.dk. Den finder du lige her:


Læs også:

Her er Danmarks lodtrækning til PDC’s World Cup of Darts

Suveræne Simon Bak vandt DM i Herning – Merete Kjær tog guldet hos damerne

Gerwyn Price efter sejr i Forum: Ser sig selv som verdens bedste

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*