Hvem er vi?

Dartnyheder.dk er et medie, hvis ambition er at bringe de nyeste og mest væsentlige dartnyheder fra både ind- og udland. Samtlige artikler og anden form for nyhedsformidling, udgivet af Dartnyheder.dk, er ubetinget produceret på frivillig basis. Herudover går annonce og sponsorindtægter ubeskåret til videreudvikling og optimering af Dartnyheder.dks nyhedsformidling.

Daniel Tyge Thybøl

Daniel Tyge Thybøl er født 23. marts 1996 og opvokset i Give. Daniel har tidligere repræsenteret det danske juniorlandshold, men lagde hurtigt pilene på hylden efter at være rykket op som senior. Daniel har dog aldrig mistet sit engagement for sporten, som han til stadighed følger ganske nært. Til daglig læser Daniel historie på Aarhus Universitet.

E-mail: DanielThybol@hotmail.com
Tlf: 22 89 70 33

Mads Plagborg Magnussen

Mads Plagborg Magnussen er født den 4. marts 1995 og opvokset i og omkring Silkeborg. Mads har længe haft en stor sportsinteresse, og her er dart blevet en af favoritterne. Mads er selv aktiv spiller og kasserer i Silkeborg Dartklub.
Til daglig studerer Mads til journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Ved siden af, arbejder han som bartender på Sportspubben Målet i Silkeborg. Derudover er Mads også Head of Media for PDC Nordic & Baltic.

E-mail: madspm95@gmail.com
Tlf: 51 18 95 27