Hvem er vi?

Dartnyheder.dk er et medie, hvis ambition er at bringe de nyeste og mest væsentlige dartnyheder fra både ind- og udland. Samtlige artikler og anden form for nyhedsformidling, udgivet af Dartnyheder.dk, er ubetinget produceret på frivillig basis. Herudover går annonce og sponsorindtægter ubeskåret til videreudvikling og optimering af Dartnyheder.dks nyhedsformidling.

Daniel Tyge Thybøl

Mit navn er Daniel Tyge Thybøl, og jeg er stifter af Dartnyheder.dk. Jeg har tidligere repræsenteret det danske juniorlandshold, men da talentet ikke rakte til en professionel karriere, valgte jeg i stedet at engagere mig i dartsporten gennem Dartnyheder.dk. Til dagligt går jeg i skole på Aarhus Universitet, hvor jeg i skrivende stund læser min kandidat på historie med samfundsfag som sidefag.

Tøv ikke med at hive fat i mig, hvis du har spørgsmål, en forespørgsel eller andet.

E-mail: DanielThybol@hotmail.com
Tlf: 22 89 70 33