Michael van Gerwen: ‘Jeg er skuffet, forvirret og sur’

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

imago images/osnapix

Michael van Gerwen giver nu lyd fra sig, efter han er blevet tvunget til at trække sig fra VM på grund af en positiv Covid-19 test.

Michael van Gerwen er skuffet, forvirret og sur, efter han er blevet tvunget til at trække sig fra PDC’s igangværende verdensmesterskab. Det skriver den tredobbelte verdensmester tirsdag aften på sin Twitter-profil.

– Jeg er virkelig skuffet, forvirret og sur over, den måde mit VM slutter på, indleder han.

– Jeg havde aldrig forventet det resultat, og jeg troede, jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at undgå det. I øvrigt har jeg ingen symptomer. Året slutter virkelig hurtigt.

– Fans, jeg vender tilbage stærkere!, afslutter ‘MVG’.

Michael van Gerwen var tredjeseedet ved VM, og skulle her til aften have mødt Chris Dobey i tredje runde, inden han altså blev testet positiv for Covid-19. Chris Dobey går nu videre til 1/8-finalerne uden kamp, hvor han møder enten Dave Chisnall eller Luke Humphries.

32-årige van Gerwen toppede PDC’s verdensrangliste fra 2014 frem til januar i år. I samme periode vandt han VM-titlen i 2014, 2017 og 2019. Hollænderen er i skrivende stund placeret som nummer tre på verdensranglisten.


Læs også:

Michael van Gerwen ude af VM efter positiv Covid-19 test

MVG svarer Gerwyn Price igen: ‘Han har for høje tanker om sig selv’

Dartnyheder.dk erfarer: Disse danskere deltager ved Q-School 2022

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*