MVG svarer Gerwyn Price igen: ‘Han har for høje tanker om sig selv’

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Efter lørdagens 3-1 sejr over Chas Barstow sendte Michael van Gerwen en markant hilsen til Gerwyn Price.

Michael van Gerwen lader ikke til, at sætte sit lys under en skæppe. I hvert fald var han klar i mundtøjet, efter han lørdag aften bookede en plads i tredje runde ved det igangværende verdensmesterskab.

På det efterfølgende pressemøde blev den tredobbelte verdensmester forholdt Gerwyn Prices udtalelse om, at ‘han ser frem til at møde verdens næstbedste spiller i finalen’, og gjorde det ved samme lejlighed åbenlyst, at han talte om Michael van Gerwen. Men den udtalelse var ‘MVG’ ikke helt tilfreds med.

– Han har ret i én ting, og det er, at han møder mig i finalen. Men det andet er fuldstændig nonsens, indledte van Gerwen.

– Vi ved alle, at han har for høje tanker om sig selv. Men inderst inde ved han, at hvis jeg spiller godt, så afhænger resultatet af mig. De (modstanderne, red.) kan end ikke stå i min skygge, lyder det fra Michael van Gerwen, efterfulgt af et selvsikkert smil.

Mens Gerwyn Price i befinder sig i den øverste fjerdedel af VM-lodtrækningen, så er Michael van Gerwen placeret i den nederste fjerdedel. Dermed kan verdensranglistens nummer et og tre først mødes i en eventuel VM-finale.

Inden da skal de dog først koncentrere sig om deres respektive kampe i tredje runde. Her møder Gerwyn Price enten Fallon Sherrock, Steve Beaton eller Kim Huybrechts, mens Michael van Gerwen kan forberede sig på et opgør mod enten Rusty-Jake Rodriguez, Ben Robb eller Chris Dobey.

Du kan se hele interviewet med Michael van Gerwen her nedenfor:


Læs også:

Michael van Gerwen om de danske tilskuere: ‘Publikum var fantastisk – jeg håber at komme tilbage næste år’

Gerwyn Price tildelt bøde på 180.000 kroner efter Grand Slam of Darts

Trods startvanskeligheder: Michael van Gerwen avancerer ved VM

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*