Rob Cross besejrer Michael van Gerwen i finalen ved Brisbane Darts Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Rob Cross vandt i dag sin første TV-titel siden verdensmesterskabet.

Det var nok de færreste der havde regnet med at der skulle gå over otte måneder, før den regerende verdensmester, Rob Cross, igen skulle løfte et trofæ ved en TV-turnering. Det har ikke desto mindre været tilfældet, men i dag lykkedes det så endelig for 27-årige Rob Cross at sikre sig karrierens anden TV-titel, da han i finalen ved Brisbane Darts Masters besejrede Michael van Gerwen 11-6.

Den hollandske verdensetter havde ellers sat sig selv i en ganske gunstig position, da han fik spillet sig foran med 4-6. Herfra var der dog ikke meget der lykkedes for Michael van Gerwen, hvorimod Rob Cross sikrede sig hele syv legs i streg, hvilket altså var nok til at kunne fejre karrierens første triumf ved PDC’s World Series. Rob Cross blev noteret for et gennemsnit på 103,81 mens Michael van Gerwen leverede et gennemsnit på 98,41.

Forud for finalen havde Rob Cross i semifinalen besejret Peter Wright 11-8 mens Michael van Gerwen vandt 11-9 over Raymond van Barneveld.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*