Nicolai Olsen løfter sløret for sin fremtid: Her spiller han i den kommende sæson

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Der har været store spekulationer om, hvilken klub landsholdsspilleren Nicolai Olsen ville repræsentere i den kommende sæson, efter han i år har flyttet sin sjællandske bopæl ud med den østjyske by Viby. Nu fortæller han, at han fortsætter i sin nuværende klub, Holbæk.

Landsholdsspilleren Nicolai Olsen har de seneste sæsoner været en af de største profiler i Danmarks bedste dartrække, og var da også spilleren, der i 2019 kastede den afgørende pil, da Holbæk sikrede sig det danske mesterskab for næsen af Potten.

Igen i den netop overståede sæson var Nicolai Olsen fast mand på Holbæk-holdet, der i år måtte tage til takke med en skuffende sjetteplads i tabellen.

Læs også: Statistik: Flest 180’ere i landets bedste dartrække

Det ændrer dog ikke ved, at Olsen, der i den forgangne sæson lavede tredjeflest 180’ere i 1. division, fortsat er en af de mest markante profiler i dart-Danmark. Netop derfor har der da også været adskillige rygter om, hvor landsholdsspillerens fremtid ville bringe ham hen, efter han i starten af året rykkede teltpælene op, og byttede Sjælland ud med Viby, hvor han nu bor med sin kæreste, bruttolandsholdskollegaen Michelle Merlit.

Østjysk interesse

Særligt Aarhusklubberne Potten og Aros har været nævnt som mulige klubber for Nicolai Olsen, der imidlertid afslører, at han også i næste sæson tørner ud for Holbæk. Det fortæller han til Dartnyheder.dk.

– Jeg bliver i Holbæk i den kommende sæson. Vi er fire drenge, som har det rigtig godt sammen, og så føler jeg, at vi har noget at revanchere i forhold til sidste sæson, lyder det fra landsholdsspilleren.

Det er dog ikke fordi, at Nicolai Olsen ikke har fået tilbuddet om at skifte til en af de østjyske topklubber, lyder det.

– Der har været en føler ude både fra Potten og Aros – og jeg har da også overvejet det. Men jeg må sige, at jeg har det godt i Holbæk, og der fortsætter jeg, uddyber Olsen, der dog ikke vil afsløre, hvilken af de østjyske klubber, han ville have foretrukket at repræsentere.

– Jeg ved selvfølgelig godt hvilken af de to klubber, jeg foretrækker. Men det kommer jeg ikke til at fortælle her, fortæller en lettere grinende Nicolai Olsen.

Afviser ikke skifte i fremtiden

– Jeg vil ikke afvise, at jeg kan skifte i fremtiden. Det afhænger af, hvad der sker i den kommende sæson. Hvis vi skulle være dygtige nok til at gentage resultatet fra 2019, så ved man aldrig, om jeg tager en tur mere. Og lad mig igen understrege, at jeg har det godt i Holbæk. Det er nogle gode drenge, forklarer han, inden han sætter ord på ambitionerne for 2020/2021-sæsonen.

– Alt andet end at vinde medaljer, vil være en skuffelse. Det vil jeg mene. Vi skal simpelthen gå efter, at vinde det hele. Jeg tror, vi hvilede lidt for meget på laurbærene i sidste sæson, og derfor kom vi alt for sent igang, og det skal ikke ske i år.

Fluen og Potten de stærkeste konkurrenter

Mens ambitionen altså som minimum lader til at være en top tre placering, så understreger Olsen, at der bliver hård kamp om guldet med særligt de nykårede danske mestre Fluen og traditionsklubben Potten.

– Nu blev Fluen jo etter i sidste sæson, så det er jo vores hårdeste konkurrenter. Men der er jo flere; Potten plejer også at have et godt hold – og så har jeg også stor respekt for Aros. Der bliver bud om det, det er helt sikkert.

Landsholdet og Holbæk kommer i første række

Mens Nicolai Olsen som regel plejer at stille op i samtlige danske ranglisteturneringer, så har han dog også deltaget i diverse internationale stævner. Det vil formentlig også blive tilfældet i den kommende sæson, selvom han understreger, at landsholdet og 1. division kommer i første række, selvom flere danske dart fans havde håbet at se ham deltage endnu mere på eksempelvis PDC Nordic & Baltic-touren.

– Som udgangspunkt fokuserer jeg på landsholdet og Holbæk. Det kommer i første række. Men jeg vil ikke afvise, at jeg også kommer til at spille PDC Nordic. Jeg regner i hvert fald med, at spille de turneringer, der bliver afholdt i Danmark. Men om jeg rejser med til Sverige, Finland og så videre, det må tiden vise, afslutter Nicolai Olsen.

Den kommende sæson i landets bedste dartrække begynder tirsdag den 18. august. Her møder Holbæk nyoprykkede FIOV i første runde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*