Danmarksmesteren har takket ja: Per Laursen deltager i Dansk Dart Superliga

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Den femdobbelte danmarksmester og ni-dobbelte VM-deltager, Per Laursen, har takket ja til en plads i Dansk Dart Superliga.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Efter de seneste dages nyheder om, at Brian Løkken, Niels-Jørgen Hansen og Andreas Toft Jørgensen har takket ‘ja tak’ til en plads i den nye danske eliteturnering Dansk Dart Superliga, så kan arrangørerne bag turneringen i dag offentliggøre, at også den femdobbelte danmarksmester, Per Laursen, bliver en del af det nye koncept.

55-årige Per Laursen har grundlæggende haft en svær periode på den nationale dartscene, hvor resultaterne og præstationerne ikke har været nær så dominerende som tidligere sæsoner. Østjyden har da også selv udtalt, at han finder formdykket “frustrerende“.

Til trods for det åbenlyse formdyk, så er der dog ingen tvivl om, at Per Laursen er den mest succesrige danske dartspiller i nyere historie. Med blandt andet fem individuelle danske mesterskaber, ni VM-kvalifikationer samt en VM-finale i WDF-regi på CV’et er der flere der peger på Per Laursen som den største danske dartspiller nogensinde. Herudover vandt Per Laursen i 2005 Welsh Open, alt imens han i 2008 var en del af det danske WDF-landshold, der sikrede sig EM-guldet på hjemmebane.

Arrangørerne bag Dansk Dart Superliga offentliggør hver dag frem til og med den 25. marts navnet på en af de spillere, der har takket ja til en plads i turneringen.

Dansk Dart Superliga afholdes som fire indledende runder, hvor alle spillere møder hinanden. Herefter vil de otte bedste spillere kvalificere sig til finalestævnet den 4. december. Første runde afholdes den 10. april.


Læs også:

Top 15: Danmarkshistoriens største dartspillere – del 3/3

Top 5: Danmarks største individuelle dartresultater

Tilbageblik: Husker du Per Laursens VM-øjeblikke?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*