Brian Løkken udtaget til Dansk Dart Superliga

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Europe/Kelly Deckers

Brian Løkken er som den første spiller udtaget til Dansk Dart Superliga.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

I midten af februar offentliggjorde Slangerup Dartklub nyheden om en ny turnering, man har valgt at døbe “Dansk Dart Superliga”. Turneringen afholdes som et privat initiativ af Slangerup Dartklub, og vil komme til at bestå af 12 spillere, der mødes over fire indledende spillerunder, inden de otte bedste spillere kvalificerer sig til finalestævnet den 4. december.

Den første af de fire indledende spillerunder afholdes søndag den 10. april, og her vil den forsvarende sjællandske mester, Brian Løkken, være blandt de deltagende spillere. Det bekræfter Dansk Dart Superliga på deres hjemmeside.

Dansk Dart Superliga vil de følgende dage offentliggøre de øvrige 11 spillere en efter en, således at der offentliggøres en enkelt spiller hver dag frem til og med den fredag den 25. marts.

I den sammenhæng er Brian Løkken altså den første spiller, hvis navn er blevet offentliggjort. 47-årige Løkken indtager i skrivende stund førstepladsen på den danske rangliste, og kvalificerede sig til BDO’s verdensmesterskab i 2019. Herudover har DK26’s 1. divisionsspiller også deltaget ved store turneringer som World Darts Trophy i BDO og Danish Darts Open på PDC’s Europa Tour. Karrierens foreløbigt største resultat er en turneringssejr ved Gibraltar Open i 2017.


Læs også:

Brian Løkken taber uskøn kamp i sin Lakeside-debut

Brian Løkken kvalificeret til BDO’s verdensmesterskab

Sjællandsk dartklub indleder ny eliteturnering: ‘Ambitionerne er tårnhøje’

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*