Brian Løkken taber uskøn kamp i sin Lakeside-debut

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: BDO

Et gennemsnit på 77,17 var langt fra nok for danske Brian Løkken, der tabte med 3-1 i sin debut ved Lakeside.

Han havde selv givet udtryk for, at formen ikke var helt hvor den skulle være forud for sin debut ved BDO’s verdensmesterskab. Det var da også til at se, da Brian Løkken her til eftermiddag tabte 3-1 i set til polske Krzyszstof Kciuk, der nu kan se frem til at møde 11. seedede Dave Parletti i næste kamp.

Med et polsk gennemsnit på 79,38 var der ellers gode muligheder for Brian Løkken. Desværre for danskeren kneb det imidlertid med at finde triplerne, mens der også var for mange 1’ere og 5’ere undervejs. Brian Løkken blev således noteret for et gennemsnit på 77,17, i en kamp hvor han i øvrigt aldrig fik lavet en 180’er.

Særligt kampens indledning var under niveau af danskeren, der tabte første set med 3-1 i legs. Bedre gik det i andet set, men desværre var tre missede set-pile ikke nok for den danske ranglistes nummer et, der blev straffet af Kciuk, der lukkede 69 på rød bull, og hvilket medførte en polsk 2-0 førring.

Herfra lignede det, at Kciuk ville hive en sikker 3-0 sejr hjem, men takket være markant bedre dansk spil i tredje set, lykkedes det Brian Løkken at reducere til 2-1 i set.

Desværre blev de gode takter fra tredje set ikke ført videre ind i fjerde set, hvor Kciuk vandt tre legs i træk, og dermed sikrede sig en samlet sejr på 3-1 i set. Kciuk leverede desuden en 160-lukker i kampens første leg, hvilket er den højeste lukker hidtil ved dette års verdensmesterskab.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*