To danskere spillede sig i semifinalen i Litauen

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Europe/Kelly Deckers

Landsholdsspilleren Brian Løkken spillede sig lørdag i semifinalen ved Lithuanian Open.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

I den forgangne weekend lykkedes det to danskere at spille sig i semifinalen, da der lørdag og søndag blev afholdt henholdsvis Lithuania Open og Kaunas Open i Litauen. Begge turneringer hører til i WDF-regi.

Ved weekendens første turnering lykkedes det lørdag landsholdsspilleren Brian Løkken at spille sig i semifinalen ved Lithuania Open, hvor han dog tabte 4-3 til engelske Aaron Turner, der i skrivende stund er placeret som nummer 22 på WDF’s verdensrangliste. Inden da havde Brian Løkken i kvartfinalen sendt verdensranglistens nummer 27, John Scott, ud af turneringen.

Lithuania Open blev i sidste ende vundet af hollandske Alexander Merkx, der med et gennemsnit på 84,96 besejrede Aaron Turner 5-1 i finalen.

Søndag måtte sjællandske Brian Løkken så tage til takke med et nederlag i kvartfinalen, hvor John Scott fik revanche med en sejr på 4-0. Til gengæld lykkedes det i stedet Niels-Jørgen Hansen at spille sig i semifinalen, hvor han dog tabte 4-3 til svenske Dennis Nilsson. Svenskeren tabte efterfølgende finalen 5-0 til John Scott.

Foruden Brian Løkken og Niels-Jørgen Hansen deltog også Marius Bo Nielsen og Karsten Johansen i herrerækken, mens Wanja Løkken, Suzzy Ross og Fie Nielsen var blandt deltagerne i damerækken. Ingen af de fem formåede dog at blande sig i toppen.


Læs også:

Dansk Dart Union offenliggør: Her er landsholdene til Nordic Cup

Brian Løkken taber kvartfinalen ved Romanian Classic

Brian Løkken udtaget til Dansk Dart Superliga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*