Brian Løkken taber kvartfinalen ved Romanian Classic

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Federatia Romana de Darts

For andet år i træk spillede Brian Løkken sig i kvartfinalen ved Romanian Classic.

Kvartfinalen blev endestationen for danske Brian Løkken ved den igangværende turnering Romanian Classic. Blandt de sidste otte tabte WDF-ranglistens nummer 38 for kort tid siden 4-0 til engelske Nick Fullwell.

Det er andet år i træk, at Brian Løkken når kvartfinalen ved turneringen, der afholdes i forbindelse med Romanian Darts Festival, hvor der i morgen tages hul på endnu en singleturnering.

Store udsving i niveauet

Vejen til kvartfinalen var brolagt med svingende præstationer fra den danske ranglistes nummer et. Mens han i to af sine første fem kampe snittede henholdvis 81,1 og 86, så blev han i de øvrige kampe noteret for gennemsnit mellem 62,6-69,7.

På den baggrund var der stor uvished om Løkkens chancer forud for opgøret mod Nick Fullwell, der blandt andet har hele tre Challenge Tour-titler på CV’et. Desværre fandt danskeren dog aldrig melodien, og endte således med et skuffende gennemsnit på blot 61,1 i det klare nederlag, hvor Fullwell selv endte med et gennemsnit på 91,1.

Kim Antonsen i 1/16-finalen

Brian Løkken var i øvrigt ikke eneste dansker i aktion ved Romanian Classic. Også klubkammeraten Bendt Obling Nielsen var blandt de startende, men tabte dog 1-4 i sin første kamp mod Leighton Rafferty.

Bedre gik det for 2. divisions-spilleren Kim Antonsen fra Rødderne, der efter tre indledende sejre, til trods for ikke at snitte højere end 66,7 på noget tidspunkt, spillede sig i 1/16-finalen, hvor han dog tabte til cypriotiske Loukas Trypinioti.

Wayne Warren i semifinalen

Mens Nick Fullwell sikkert er begejstret over at være blandt de sidste fire ved Romanian Classic, så må han dog vente til i morgen med at spille sin semifinale. Her møder han Wayne Warren, der for nyligt vandt BDO’s verdensmesterskab.

De øvrige semifinalister ved Romanian Classic er spanske Martin Marti Santamaria og engelske Jason Lovett.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*