Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede herrespillere

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Privat

I disse dage offentliggøres navnene på de spillere, som er nomineret til priserne som årets danske dartspillere 2020. I år er Fluens Simon Bak (tv.) blandt de tre nominerede til prisen som “Årets Danske Herrespiller”.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Som det blev beskrevet her på hjemmesiden den 28. december, så vil vi disse dage offentliggøre navnene på de spillere, der er nomineret til prisen som “Årets Danske Dartspiller 2020”. Prisen uddeles i seks forskellige kategorier, hvilket du kan læse mere om her. Det er dog endnu ikke fastlagt, hvornår priserne bliver overrakt, da det afhænger af coronasituationen.

I den forbindelse vil de tre nominerede spillere i hver af de seks forskellige kategorier (pigespillere, drengespillere, newcomers, paraspillere, damespillere og herrespillere) blive offentliggjort mellem fredag den 8. januar frem til onsdag den 13. januar. Her nedenfor kan du se de tre nominerede spillere til prisen som ”Årets Danske Herrespiller 2020″. Spillernes navne er oplistet i alfabetisk rækkefølge.

Læs også: Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede pigespillere
Læs også: Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede drengespillere
Læs også: Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede newcomers
Læs også: Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede paraspillere
Læs også: Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede damespillere


De tre nominerede spillere til prisen som “Årets Danske Herrespiller 2020”:

Niels Heinsøe (Dartklubben Potten)
Største resultater 2020:
Kvartfinale Aabenraa Open
Kvartfinale Jysk/fynske mesterskab
Kvalificeret til PDC’s World Cup landshold

Det er i særdeleshed på baggrund af sine præstationer i den danske 1. division, at 51-årige Niels Heinsøe er nomineret til prisen som årets mandlige danske dartspiller 2020.

Foruden af være den tredje mest vindende spiller i indeværende sæson i 1. division, så formåede Niels Heinsøe dog også at kvalificere sig til PDC’s World Cup of Darts for andet år i træk, alt imens han også repræsenterede de rød/hvide farver ved PDC’s Q-School tilbage i januar.

Per Laursen (Dartklubben Potten)
Største resultater 2020:
1. plads Aabenraa Open
1. plads Jysk/Fynske Mesterskab
Kvalificeret til PDC’s World Cup landshold

Per Laursen blev i januar tildelt prisen som ”årets mandlige danske dartspiller 2019”, og indledte ved den lejlighed 2020 på særdeles fornem vis, ved at vinde både Aabenraa Open og det jysk/fynske mesterskab, inden coronakrisen satte en stopper for de nationale stævner.

Siden da har 54-årige Laursen kun spillet en enkelt holdkamp i den løbende turnering, men kvalificerede sig dog også til det danske World Cup-landshold i PDC-regi.

Simon Bak (Dartklubben Fluen)
Største resultater 2020:
3. plads Aabenraa Open
3. plads Jysk/Fynske Mesterskab
DM-guld for hold

25-årige Simon Bak vandt sidste år prisen som ”årets newcomer”, efter sit imponerende gennembrud i den danske dartelite. De fornemme takter er sidenhen blevet ført med ind i 2020, hvor han foruden at spille sig i semifinalen ved både Aabenraa Open og det jysk/fynske mesterskab også formåede at vinde det danske holdmesterskab med Fluen. I skrivende stund er han desuden den mest vindende spiller i 1. division i indeværende sæson.


Læs også:

Simon Bak: ‘Jeg spiller Q-school i 2021’

Per Laursen peger på Simon Bak som sin arvtager

Interview med Niels Heinsøe: Q-school, World Cup of Darts, Nordic Darts Masters og landsholdet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*