Per Laursen og Janni Larsen er nye Danmarksmestre

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Per Laursen (billede) og Janni Larsen har lørdag vundet det danske mesterskab i henholdsvis herre- og damerækken. 

Det danske dartkoryfæ, Per Laursen, kan nu kalde sig Danmarksmester for fjerde gang i karrieren, efter at han lørdag aften besejrede Brian Løkken med 6-3 i finalen ved de individuelle danske mesterskaber. Finalen blev således spillet mellem Danmarksranglistens nummer ét og to, hvoraf Per Laursen i skrivende stund indtager andenpladsen. De to spillere mødtes ligeledes i finalen ved Top Gun tilbage i november, hvor Per Laursen dengang gik sejrrigt fra banen med en 9-6 sejr. Det er første gang siden 2008 at Per Laursen kan kalde sig individuel dansk mester.

I damernes række kunne Janni Larsen for tredje gang i karrieren, og for første gang siden 2015, række armene i vejret som vinder af de danske mesterskaber. Finalen blev vundet over Berit Schouw med slutresultatet 5-2.

I juniorrækkerne kan Sebastian Bech (FIOV) for første gang kalde sig dansk mester i drengerækken, mens Melissa Drue Reus (Assens) kunne fejre sit andet individuelle danske mesterskab.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*