Per Laursen og Brian Løkken tildelt wildcards til Top Gun-finalen

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Arrangørerne af Top Gun-turneringen har i dag offentliggjort de to wildcard-spillere til finalen.

Pottens Per Laursen og DK26’s Brian Løkken vil være blandt de otte finaledeltagere når den samlede vinder af Top Gun trofæet skal findes senere på måneden, nærmere bestemt den 18. november. Det ligger fast, efter at teamet bag Top Gun tidligere i dag offentliggjorde de to wildcards på deres Facebook-profil.

Valget af de to spillere bygger på Per Laursens markante profil i dansk dart, mens valget af Brian Løkken bygger på sjællænderens placering som etter på den danske rangliste, skriver Top Gun i deres Facebook-opslag. Begge spillere er blevet tildelt wildcards på trods af at have meldt afbud til henholdsvis en (Brian Løkken) og to (Per Laursen) af de indledende kvalifikationsrunder.

Dartnyheder.dk spurgte i forbindelse med en tidligere artikel hjemmesidens læsere hvilke spillere de mente skulle tildeles et wildcard. Her var Per Laursen læsernes favorit med 38 % af stemmerne, mens Brian Løkken fik fjerde flest stemmer med 13 %. Spillerne foran Brian Løkken var Daniel Jensen og Vladimir Andersen med henholdsvis 22 % og 18 % af stemmerne, mens Mogens Christensen fik færrest med 8 %. Læserne havde i den forbindelse mulighed for at stemme på to ud af de fem spillere.

Synes du det er de rigtige spillere som har fået tildelt wildcards?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*