Ingen Luke Littler i Forum – her er PDC’s deltagere ved Nordic Darts Masters 2024

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Simon O'Connor

Michael van Gerwen vandt den første udgave af Nordic Darts Masters i 2021, og vil igen i år kæmpe med om trofæet i København.

Når der fra den 7.-8. juni afholdes den fjerde udgave af PDC’s World Series-turnering Nordic Darts Masters i Forum i København, så vil alle turneringens tre tidligere vindere være blandt deltagerne. Således er både Michael van Gerwen, Peter Wright og den nyligt kårede UK Open-vinder Dimitri van Den Bergh blandt de otte profilerede navne, som PDC i dag har offentliggjort.

Herudover vil det danske dartpublikum også kunne glæde sig til at se den regerende verdensmester Luke Humphries samt tre tidligere verdensmestre i skikkelse af Michael Smith, Gerwyn Price og Rob Cross, hvortil også Nathan Aspinall er tildelt en plads i turneringen.

Selvom der på den baggrund er god grund til at allerede nu at finde autografhæfterne frem, så er det formentlig mange der vil ærgre sig over, at den 17-årige VM-finalist Luke Littler ikke deltager ved Nordic Darts Masters. Den engelske teenagesensation deltager ikke ved turneringen, da han i stedet har prioriteret tid med familien, skriver PDC.

Benjamin Drue Reus deltager for tredje år i træk

Mens PDC altså har sine otte profiler klar, så er der kun tre af PDC Nordic & Baltics lokale repræsentanter, der på forhånd er sikret deltagelse i Forum. Det gælder først og fremmest den danske Tour Card-indehaver Benjamin Drue Reus, men også lettiske Madars Razma og svenske Jeffrey de Graaf, der ligeledes har adgang til PDC’s Pro Tour.

De sidste femte regionale pladser vil blive afgjort den 7. april, efter sæsonens tredje- og fjerde Pro Tour-turneringer i PDC Nordic & Baltic. De fem spillere der har indhentet flest ranglistepoint til PDC Nordic & Baltic-ranglisten gennem de seneste 12 måneder vil i den forbindelse blive tildelt en plads ved Nordic Darts Masters. Her ligger danske Vladimir Andersen på forhånd lunt i svinget, hvilket man kan finde flere informationer om her.


PDC’s repræsentanter ved Nordic Darts Masters 2024:
Luke Humphries
Michael van Gerwen
Michael Smith
Nathan Aspinall
Gerwyn Price
Rob Cross
Peter Wright
Dimitri Van den Bergh


Læs også:

Datoen ligger fast: Her spilles Nordic Darts Masters 2024

Landsholdene er udtaget til de nordiske mesterskaber i Island

Så sluttede eventyret ved UK Open: Benjamin Drue Reus tabte til suveræne Luke Humphries

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*