Benjamin Drue Reus skriver kontrakt med Unicorn

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Unicorn Darts

Danske Benjamin Drue Reus vil fremover være sponsoreret af det historiske dartbrand Unicorn.

Gary Anderson, James Wade og Ross Smith.

Det er blot nogle af de navne, som det historiske dartbrand Unicorn sponserer. I fremtiden vil de tre topprofiler så skulle vænne sig til at blive associeret med den 25-årige danske Tour Card-indehaver Benjamin Drue Reus, der i dag har offentliggjort, at han har underskrevet en kontrakt med den engelske dartproducent. Offentliggørelsen sker på de sociale medier Facebook og X.

Det er ikke offentligt kendt, hvad sponsoraftalen konkret indebærer for Benjamin Drue Reus. En del af aftalen er imidlertid, at Unicorn fremover vil producere danskerens egne pile. Dermed vil der også være mulighed for, at man fremover vil kunne købe netop disse pile.

Nyheden om den nye sponsoraftale sker blot få uger efter, at danskeren underskrev en managerkontrakt med Dunvegan Enterprise, der ligeledes også har blandt andre Gary Anderson i folden. Det kan du høre mere om, i Dartnyheder.dk’s seneste podcast.

Næste gang Benjamin Drue Reus skal i aktion på PDC’s Pro Tour bliver den 6.-7. maj, hvor der afholdes to Players Championship-turneringer i den tyske by Hildesheim.


Læs også:

Her er Danmarks holdsammensætning ved Nordic Cup 2024

Benjamin Drue Reus og Vladimir Andersen kvalificeret til Nordic Darts Masters

Podcast: Status på Premier League, tilbageblik på Europa Touren og optakt til PDC og PDCNB’s Pro Tour

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*