Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede damespillere

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union/Daniel Tyge Thybøl

I disse dage offentliggøres navnene på de spillere, som er nomineret til priserne som årets danske dartspillere 2020. Sidste år var det Michelle Merlit (billede), der vandt prisen som årets danske damespiller 2019.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Som det blev beskrevet her på hjemmesiden den 28. december, så vil vi de kommende dage offentliggøre navnene på de spillere, der er nomineret til prisen som “Årets Danske Dartspiller 2020”. Prisen uddeles i seks forskellige kategorier, hvilket du kan læse mere om her. Det er dog endnu ikke fastlagt, hvornår priserne bliver overrakt, da det afhænger af coronasituationen.

I den forbindelse vil de tre nominerede spillere i hver af de seks forskellige kategorier (pigespillere, drengespillere, newcomers, paraspillere, damespillere og herrespillere) blive offentliggjort mellem fredag den 8. januar frem til onsdag den 13. januar. Her nedenfor kan du se de tre nominerede spillere til prisen som ”Årets Danske Damespiller 2020″. Spillernes navne er oplistet i alfabetisk rækkefølge.

Læs også: Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede pigespillere
Læs også: Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede drengespillere
Læs også: Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede newcomers
Læs også: Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede paraspillere


De tre nominerede spillere til prisen som “Årets Danske Damespiller 2020”:

Janni Larsen (Dartklubben Fluen)
Største resultater 2020:
1. plads Aabenraa Open
Kvartfinale Jysk/Fynske Mesterskaber

Den rutinerede landsholdsspiller startede 2020 på fornemmeste vis, da hun i januar triumferede ved Aabenraa Open, hvor hun besejrede Gitte Banke i finalen.

Siden da har stævneaktiviteten selvsagt været begrænset, men den tredobbelte individuelle danmarksmester nåede ikke desto mindre en kvartfinale ved det Jysk/Fynske Mesterskab, alt imens hun har slået sine folder for Fluen i danmarksserien, hvor hun har vundet 46,4% af sine kampe.

Michelle Merlit (Neptun Dartklub)
Største resultater 2020:
1. plads Jysk/Fynske Mesterskaber

27-årige Michelle Merlit løb sidste år med prisen som “Årets Danske Damespiller 2019”, og er nu igen nomineret til prisen.

Nomineringen falder blandt andet på baggrund af sejren ved det Jysk/Fynske Mesterskab, hvor hun besejrede Assens’ Dorthe Drue i finalen – men også på baggrund af hendes aktivitet i Dansk Dart Unions løbende turneringer, hvor hun i damernes 1. division har vundet ni ud af 12 individuelle kampe i den igangværende sæson, alt imens hun har vundet hele 19 ud af 20 kampe for Neptun i kvalrækken.

Vibeke Solvik (DK26 Hvidovre)
Største resultater 2020:
1. plads Sjællandske Mesterskaber

Efter at have afsluttet 2019 med en sejr ved Samsø Open fulgte DK26 Hvidovres Vibeke Solvik fornemt op med en sejr ved de Sjællandske Mesterskaber i februar, hvor Kirke Helsinges Fie Skinnes blev besejret i finalen.

Siden da har 48-årige Solvik vist solide takter i damernes 1. division, hvor hun har vundet hele 10 ud af 12 individuelle kampe, alt imens hun har vundet 13 ud af 24 kampe i hverdagsrækken. Præstationerne i damernes 1. division er da også en af de væsentligste årsager til, at DK26 Hvidovre i skrivende stund topper tabellen i den igangværende sæson.


Læs også:

Dansk Dart Union og Dartnyheder.dk hylder igen årets danske dartspillere

Per Laursen og Michelle Merlit vinder Vestfyen Open

Opdateret verdensrangliste efter VM

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*