Per Laursen og Michelle Merlit vinder Vestfyen Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Per Laursen og Michelle Merlit strøg i dag til tops ved herre- og damerækken ved Vestfyen Open 2019.

Der var østjysk dominans i både herre- og damerækken ved søndagens singleturneringer ved Vestfyen Open 2019, hvor 53-årige Per Laursen (Potten Dartklub) og 26-årige Michelle Merlit (Dartklubben Neptun) strøg til tops.

Mens Per Laursen, med et gennemsnit på 84,4, vandt sin finale overbevisende 7-2 over Tom Veje, så måtte Michelle Merlit kæmpe væsentligt hårdere for sin finalesejr over landsholdsspilleren Janni Larsen. Det er første gang nogensinde, at Michelle Merlit vinder en officiel DDU-turnering, efter at have været i finalen i B-rækken ved EDK Open sidste år, mens hun var i sin første A-finale med Esbjerg Open tilbage i juni. Sejren betyder, at hun nu spiller sig ind i top 10 på den danske damerangliste.

Også Per Laursen kan se frem til at avancere på den danske herrerangliste, hvor han forud for i dag var placeret som nummer 5. Dagens sejr bringer ham således op på andenpladsen, hvor der dog fortsat er lang vej op til Brian Løkken på førstepladsen.

Resultater Vestfyen Open

Herre A
1. Per Laursen
2. Tom Veje Kristensen
3-4. Steffen Olling
3-4. Nicolai Olsen
5-8. Stiig Andersen
5-8. Andreas Toft Jørgensen
5-8. Vladimir Andersen
5-8. Bo Møller

Dame A
1. Michelle Merlit
2. Janni M. Larsen
3-4. Henriette Honoré
3-4. Sandra Rasmussen
5-8. Line Kristiansen
5-8. Fie Skinnes
5-8. Gitte Banke
5-8. Ann Villadsen Krop

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*