Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede pigespillere

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

I løbet af de kommende dage offentliggøres navnene på de spillere, som er nomineret til priserne som årets danske dartspillere 2020.

Som det blev beskrevet her på hjemmesiden den 28. december, så vil vi de kommende dage offentliggøre navnene på de spillere, der er nomineret til prisen som “Årets Danske Dartspiller 2020”. Prisen uddeles i seks forskellige kategorier, hvilket du kan læse mere om her. Det er dog endnu ikke fastlagt, hvornår priserne bliver overrakt, da det afhænger af coronasituationen.

I den forbindelse vil de tre nominerede spillere i hver af de seks forskellige kategorier (pigespillere, drengespillere, newcomers, paraspillere, damespillere og herrespillere) blive offentliggjort mellem fredag den 8. januar frem til onsdag den 13. januar. Her nedenfor kan du se de tre nominerede spillere til prisen som ”Årets Danske Pigespiller 2020″. Spillernes navne er oplistet i alfabetisk rækkefølge.

Læs også: Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede drengespillere
Læs også: Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede newcomers
Læs også: Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede paraspillere
Læs også: Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede damespillere


De tre nominerede spillere til prisen som “Årets Danske Pigespiller 2020”:

Marie Hedegaard (Dartklubben Potten)
Største resultater 2020:
1. plads DM
2. plads Grundspillet i pigernes løbende turnering (efterår)

15-årige Marie Hedegaard, der er datter af den tidligere danmarksmester i herrerækken, Søren Hedegaard, kunne den 11. oktober fejre karrierens hidtil største triumf, da hun sikrede sig sejren ved det individuelle danske mesterskab for pigespillere, hvor hun i finalen besejrede Dart Odenses Nadja Skovlund.

Efter en sæson med minimal stævneaktivitet sluttede Marie Hedegaard i øvrigt som nummer to i pigernes løbende turnering, hvortil slutspillet er udskudt til et endnu ikke fastlagt tidspunkt i 2021.

Melissa Drue Reus (Assens Dart Club)
Største resultater 2020:
1. plads Aabenraa Open
1. plads Jysk/Fynske Mesterskaber

Selvom Melissa Drue Reus kun nåede at være juniorspiller i små fire måneder i 2020, så er hun alligevel uundgåeligt nomineret som årets danske pigespiller 2020, efter hun i januar og februar vandt sæsonens eneste stævner, inden Dansk Dart Union i oktober fik afholdt et forsinket danmarksmesterskab – en turnering som Assensspilleren selvsagt ikke kunne deltage i, men som hun selv vandt tre gange gennem sin juniorkarriere.

Nadja Skovlund (Dart Odense)
Største resultater 2020:
2. plads Aabenraa Open
2. plads Jysk/Fynske Mesterskaber
2. plads DM
1. plads Grundspillet i pigernes løbende turnering (efterår)

Det har været lige ved og næsten for Dart Odenses 16-årige Nadja Skovlund, der i 2020 var i finalen ved alle årets stævner. Derudover endte hun dog på en fornem førsteplads i grundspillet i DDU’s løbende turnering for pigespillere.

Sammen med førnævnte Marie Hedegaard er hun i øvrigt en del af juniorlandstrænerens bruttolandsholdstrup, alt imens hun i skrivende stund indtager førstepladsen på den danske pigerangliste.


Læs også:

Dansk Dart Union og Dartnyheder.dk hylder igen årets danske dartspillere

PDC bekræfter: Disse spillere er udtaget til Premier League 2021

Årets Danske Dartspiller 2019: De tre nominerede pigespillere

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*