Årets Danske Dartspiller 2019: De tre nominerede pigespillere

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

I denne uge offentliggøres navnene på de spillere som er nomineret til priserne som årets danske dartspillere 2019.

Som det blev offentliggjort på Dansk Dart Unions hjemmeside og Dartnyheder.dk den 5. december, så vil der den 4. januar 2020 blive uddelt hæderspriser til ”Årets Danske Dartspillere 2019”. En nyhed du kan læse mere om her.

LÆS OGSÅ: Dansk Dart Union og Dartnyheder indfører ny hæderspris i dansk dart

I den forbindelse vil de tre nominerede spillere i hver af de fem forskellige kategorier (pigespillere, drengespillere, newcomers, damespillere og herrespillere) blive offentliggjort mellem mandag d. 9. december frem til fredag d. 13 december. Her nedenfor kan du se de tre nominerede spillere til prisen som ”Årets Danske Pigespiller 2019”. Spillernes navne er oplistet i alfabetisk rækkefølge.

Anick Sonnichsen (DK26 Hvidovre)
Turneringssejre 2019:
Søgaard Denmark Open
Søgaard Denmark Masters
Sjællandske Mesterskab
Aabenraa Open
Kælderens Juniorstævne
Esbjerg Open
Dronningborg Juniorstævne

Rykkede op som senior i oktober, men blev i sine sidste 10 måneder som juniorspiller alligevel noteret for adskillige sejre; heriblandt fem nationale ranglisteturneringer, hvoraf den ene sejr fandt sted ved det sjællandske mesterskab, som hun vandt for andet år i træk, inden hun senere på året spillede sig i finalen ved danmarksmesterskabet. De største sejre blev imidlertid sikret tilbage i maj måned, hvor hun som den blot anden pigespiller i historien vandt pigerækken ved både Søgaard Denmark Open og Søgaard Denmark Masters. Var derudover med på juniorlandsholdet ved både EM og VM.

Marie Hedegaard (Potten)
Turneringssejre 2019:
T.I.F Juniorstævne

Har i løbet af 2019 vundet en enkelt national ranglisteturnering, alt imens hun spillede sig i finalen ved både Dronningborgs juniorstævne samt Dart Odense Open. Datteren af den tidligere danmarksmester i herrerækken, Søren Hedegaard, imponerede derudover også ved Aabenraa Open tilbage i januar, hvor hun i B-rækken hos seniorerne spillede sig i semifinalen. Fik sidenhen debut på det danske juniorlandshold ved EM tilbage i juli, inden hun ligeledes blev udtaget til juniorlandsholdet ved VM i oktober.

Mathilde Kjær (Kælderen)
Turneringssejre 2019:
Dart Odense Open

Efter semifinaleplaceringer ved både det jysk/fynske mesterskab og Søgaard Denmark Masters vandt Mathilde Kjær i november sin første nationale ranglisteturnering nogensinde, da hun strøg til tops i juniorrækken ved Dart Odense Open, efter hun tidligere på årets havde spillet sig i finalen ved Dart Odenses juniorstævne. Formåede derudover også at spille sig i semifinalen i seniorernes B-række ved Lido Viking Masters.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*