Årets Danske Dartspiller 2019: De tre nominerede drengespillere

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Getty Images

I denne uge offentliggøres navnene på de spillere som er nomineret til priserne som årets danske dartspillere 2019.

Som det blev offentliggjort på Dansk Dart Unions hjemmeside og Dartnyheder.dk den 5. december, så vil der den 4. januar 2020 blive uddelt hæderspriser til ”Årets Danske Dartspillere 2019”. En nyhed du kan læse mere om her.

I den forbindelse vil de tre nominerede spillere i hver af de fem forskellige kategorier (pigespillere, drengespillere, newcomers, damespillere og herrespillere) blive offentliggjort mellem mandag d. 9. december frem til fredag d. 13 december. Her nedenfor kan du se de tre nominerede spillere til prisen som ”Årets Danske Drengespiller 2019”. Spillernes navne er oplistet i alfabetisk rækkefølge.

LÆS OGSÅ: Årets Danske Dartspiller 2019: De tre nominerede pigespillere

Marius Bo Nielsen (Route 180)

Største resultater 2019:
2. plads DM
2. plads Jysk/Fynske Mesterskaber

Den danske juniorranglistes nummer to var i 2019 særdeles tæt på at kunne sikre sig de prestigefulde titler som henholdsvis jysk/fynsk mester og sidenhen også danmarksmester i juniorrækken. Marius Bo Nielsen måtte imidlertid tage til takke med to andenpladser, inden han senere på året fik debut i dansk landsholdsregi, da han, ligesom de to øvrige nominerede spillere, blev udtaget til det danske A-landshold ved PDC’s World Cup for juniorer.

Robin Stegler (Dartklubben FIOV)

Største resultater 2019:
1. plads Vestfyen Open B-række (Herrer)
2. plads Sjællandske Mesterskaber

Robin Stegler blev i august måned, i en alder af blot 14 år, den første juniorspiller til at vinde en officiel dansk seniorturnering siden Casper Rasmussen gjorde det i 2013. FIOV-spilleren blev derudover også nummer to ved det sjællandske mesterskab, alt imens han var med på det danske juniorlandshold ved både WDF’s EM og VM samt PDC’s juniorverdensmesterskab, inden han i oktober spillede sig i kvartfinalen i ungdomsrækken ved BDO’s World Masters.

Sebastian Bech (Dartklubben FIOV)

Største resultater 2019:
1. plads Youth Challenge Austria
1. plads Aabenraa Open
1. plads Lolland Open
1. plads Esbjerg Open
1. plads Dart Odense Juniorstævne
1. plads Dronningborg Juniorstævne

Med intet mindre end fem turneringssejre ved diverse nationale ranglisteturneringer i 2019, kombineret med den samlede sejr ved Youth Challenge Austria, er Sebastian Bech solidt placeret på førstepladsen på den danske juniorrangliste, alt imens sæsonen også indeholdt en semifinaleplacering i U14-rækken ved verdens største åbne dartturnering, Dutch Open. Blev som sin ovennævnte klubkammerat også udtaget til danske juniorlandshold ved både WDF’s EM og VM samt PDC’s juniorverdensmesterskab.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*