Colin Lloyd peger på Dave Chisnall som favorit til den sidste Premier League plads

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Den tidligere verdensetter, Colin Lloyd, peger på Dave Chisnall som sin favorit i kapløbet om den sidste plads i Premier League.

Premier League vil i 2021 igen bestå af 10 faste spillere, efter man de seneste to sæsoner har haft ni faste profiler og ni forskellige ‘udfordrere’. Det afslørerede PDC’s administrerende direktør, Matthew Porter, umiddelbart efter VM-finalen i søndags.

Her satte Matthew Porter også navn på ni af de i alt 10 spillere, der senere i år vil skulle slås om Premier League-trofæet. Ved samme lejlighed gjorde han det klart, at der først vil blive sat navn på den sidste spiller umiddelbart efter ‘Masters’, der afholdes mellem den 29.-31. januar.

I den sammenhæng peger den tidligere verdensetter og Premier League profil, Colin Lloyd, på Dave Chisnall som det mest oplagte navn i kapløbet om den sidste plads i Premier League. Det fortæller den dobbelte majorvinder i det seneste afsnit af Sky Sports’ dartpodcast.

– Hvis jeg skulle vælge en spiller lige nu, lige her, så ville jeg vælge Dave Chisnall, lyder det indledende fra ‘Jaws’.

– Jeg synes, at hans præstationer ved VM taler sit eget tydelige sprog: Han er tilbage. Han er tilbage på det niveau, vi ved, han kan præstere.

– Nogen vil dog sige, at han ikke var videre imponerende, men at han blot havde den ene sejr over Michael van Gerwen, og at han ikke rigtig levede op til det niveau mod Gary Anderson. Men ved du hvad? Det er høje forventninger, at skulle leve op til (sejren mod Michael van Gerwen, red.).

– Han havde kun én dag til at restituere, og han var træt. Han missede nogle lukkepile, selvfølgelig gjorde han det, men for mig at se, så har ‘Chizzy’ lige nu det rigtige mindset. Han har fundet det rigtige setup, og jeg synes, at han er god underholdning, lyder det fra Colin Lloyd.

Dave Chisnall er placeret som nummer seks på verdensranglisten, og er dermed den højst placerede spiller, der på nuværende tidspunkt ikke er udtaget til Premier League.


Læs også:

PDC bekræfter: Disse spillere er udtaget til Premier League 2021

Opdateret verdensrangliste efter VM

Masters udvides til 24 spillere: Her er lodtrækningen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*