PDC har på ny ændret datoerne for Q-School

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

PDC har her til eftermiddag meddelt, at Q-School datoerne ændres.

Det skulle oprindeligt have været afholdt i januar, men blev sidenhen udskudt til 7. februar. Nu har PDC så endnu engang valgt at ændre datoerne for den såkaldte Q-School turnering. Denne gang rykkes turneringen dog blot med en enkelt dag.

Læs også: Skab dig et overblik: Sådan fungerer Q-school

Både den britiske og den europæiske Q-School vil således finde sted mellem den 8.-17. februar. I år afholdes Q-School i to faser, hvortil første fase afholdes af to omgange i mellem den 8.-10. og 11.-13. februar, hvorefter anden fase afholdes mellem den 14.-17. februar.

Den nye Q-School struktur betyder, at visse spillere bliver belønnet for deres resultater i 2020 ved at være direkte kvalificeret til Q-Schools anden fase.

Dartnyheder.dk erfarer at i omegnen af 10 danskere efterstræber at deltage ved Q-School, såfremt coronarestriktionerne tillader det. Det er dog uvist om de nye datoændringer får betydning for den danske deltagelse.

Den europæiske Q-School afholdes i tyske Niedernhausen, mens de britiske spillere vil skulle kæmpe om et Tour Card i engelske Milton Keynes.


Læs også:

PDC udskyder Q-School

Simon Bak: ‘Jeg spiller Q-school i 2021’

Statistik: Sådan gik det de danske Q-School deltagere i 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*