Niels-Jørgen Hansen har takket ja til en plads i Dansk Dart Superliga

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Nordic & Baltic/Mads Magnussen

56-årige Niels-Jørgen Hansen har takket ja til at deltage i den nye turnering, Dansk Dart Superliga.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

I går offentliggjorde arrangørerne bag den nye danske eliteturnering, Dansk Dart Superliga, navnet på den første af de i alt 12 spillere, der kommer til at deltage i turneringen.

Det var således den nuværende nummer et på den danske rangliste, Brian Løkken, der blev præsenteret som det første navn, og i dag har Dansk Dart Superliga så offentliggjort, at også Niels-Jørgen Hansen bliver en del af turneringen.

56-årige Niels-Jørgen Hansen har gennem en årrække været en af de ubetinget største profiler i Dansk Dart Unions løbende turnering, alt imens han har deltaget ved adskillige sekundære turneringer i PDC, heriblandt Q-School, Challenge Touren og PDC Nordic & Baltic. Blandt de største resultater i sønderjydens karriere kan nævnes kvalifikationen til Danish Darts Open i 2019 samt tre semifinaler ved det individuelle danske mesterskab.

Arrangørerne bag Dansk Dart Superliga offentliggør hver dag frem til og med den 25. marts navnet på en af de spillere, der har takket ja til en plads i turneringen.

Dansk Dart Superliga afholdes som fire indledende runder, hvor alle spillere møder hinanden. Herefter vil de otte bedste spillere kvalificere sig til finalestævnet den 4. december. Første runder afholdes den 10. april.


Læs også:

Rundens hold i 1. division (fjerde spillerunde) sæson 2022

Sjællandsk dartklub indleder ny eliteturnering: ‘Ambitionerne er tårnhøje’

Årets sidste Søren Søgaard-rangliste: Niels-Jørgen Hansen slutter på toppen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*