Andreas Toft Jørgensen bliver en del af Dansk Dart Superliga

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: JOS Groen Fotografie

Også Andreas Toft Jørgensen bliver en del af den nye danske eliteturnering, Dansk Dart Superliga.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Gennem de seneste dage er det blevet offentliggjort, at både Brian Løkken og Niels-Jørgen Hansen har takket ‘ja tak’ til en af de i alt 12 pladser i den nye danske eliteturnering, Dansk Dart Superliga.

I dag har arrangørerne bag turneringen, Slangerup Dartklub, så afsløret endnu et navn, der kommer til at blive en del af Dansk Dart Superliga. Der er her tale om 27-årige Andreas Toft Jørgensen, der altså også kommer til at tage del i turneringen.

Andreas Toft Jørgensen brød for alvor igennem på den nationale- såvel som internationale scene, da han sidste år leverede en overraskende turneringssejr på PDC Nordic & Baltic-touren, hvilket åbnede døren for, at han sidenhen kunne deltage ved TV-turneringerne World Cup of Darts og Nordic Darts Masters.

Igen i år har den ambitiøse Aabenraa-spiller vist lovende takter. Blandt andet ved Q-School, hvor han som den næstbedste dansker (kun overgået af Vladimir Andersen) leverede et suverænt turneringsgennemsnit på 83,94. Til gengæld har han langt fra fået den ønskede sæsonstart i PDC Nordic & Baltic-regi, hvor han i skrivende stund indtager en samlet 11. plads på ranglisten.

Arrangørerne bag Dansk Dart Superliga offentliggør hver dag frem til og med den 25. marts navnet på en af de spillere, der har takket ja til en plads i turneringen.

Dansk Dart Superliga afholdes som fire indledende runder, hvor alle spillere møder hinanden. Herefter vil de otte bedste spillere kvalificere sig til finalestævnet den 4. december. Første runde afholdes den 10. april.


Læs også:

Statistik: Sådan gik det de danske Q-School deltagere i 2022

Rundens hold i 1. division (fjerde spillerunde) sæson 2022

Sjællandsk dartklub indleder ny eliteturnering: ‘Ambitionerne er tårnhøje’

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*