Dansk Dart Union søger igen nye landstrænere

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Esbjerg Kommune

Dansk Dart Union har traditionen tro genopslået landstrænerposterne, efter der i september blev afholdt VM i Esbjerg.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

I Dansk Dart Union er der tradition for, at landstrænerposterne bliver genopslået hvert andet år, når der har været afholdt World Cup i WDF-regi.

Eftersom World Cup for nylig blev afholdt i Esbjerg, så gør DDU nu igen klar til at genopslå landstrænerstillingerne. Dermed skal der muligvis findes nye landstrænere for herre-, dame-, junior- og paralandsholdet. Det skriver DDU på deres hjemmeside.

Dansk Dart Union kan dog også vælge at forlænge aftalen med de siddende landstrænere, og det er derfor ikke sikkert, at der bliver foretaget en udskiftning på posterne. Således har eksempelvis Søren Byø været dansk herrelandstræner lige siden han blev betroet hvervet efter World Cup i 2013.

I skrivende stund indtages damelandstrænerposten af Angeline Merlit, juniorlandstrænerposten af Hanne Johnsen mens Lars Sørensen varetager stillingen som paralandstræner.

Dansk Dart Union skriver yderligere, at potentielle ansøgninger til landstrænerposterne skal sendes til eliteudvalget senest d. 1. december. Landstrænerne for de følgende to år vil herefter blive offentliggjort mellem jul og nytår.


Læs også:

Holland og England løb med VM-guldet i Esbjerg

Dansk Dart Union har fundet ny damelandstræner

Trods gode præstationer: Resultaterne udeblev for de danske landsholdsspillere på førstedagen ved World Cup i Esbjerg


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*