20. juni 2024

Podcast: Optakt til European Championship

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

I den nyeste podcast fra Dartnyheder.dk udpeges Luke Humphries som verdens pt. bedste dartspiller.

Torsdag den 26. oktober markerer starten på major-turneringen European Championship. Her er de 32 bedst placerede spillere på Europa Tour-ranglisten kvalificeret. Det gælder blandt andre den seneste major-vinder Luke Humphries, der tidligere på måneden gik hele vejen ved World Grand Prix. Andre prominente navne såsom Michael Smith, Michael van Gerwen, Peter Wright, Gerwyn Price samt sidste års vinder af turneringen Ross Smith vil dog også være blandt deltagerne i Westfalenhalle i den tyske by Dortmund.

Som optakt til European Championship ser Dartnyheder.dk’s ekspertpanel frem mod Europa Tourens sæsonafslutning. Undervejs i programmet kommer panelet med deres bud på en vinder af European Championship, mens der også bliver tid til at dvæle ved nogle af tidens største historier i både dansk og international dart.

Du kan lytte til podcasten på Spotify, Apple Podcast og Google Podcast.


Lyt til Dartnyheder.dk’s optakt til World Cup of Darts 2023:

Spotify

Apple Podcast

Google Podcast


Læs også:

Dansk Dart Union søger igen nye landstrænere

Nordic Darts Masters vender tilbage til København i 2024

Tysk wunderkind fuldendte kæmpe overraskelse ved German Darts Championship


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*