Nordic Darts Masters vender tilbage til København i 2024

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Mikal Schlosser/PDC

København vil igen i 2024 være vært for World Series-turneringen Nordic Darts Masters.

Nordic Darts Masters vender tilbage til København i 2024. Det har PDC i dag offentliggjort i en nyhed på deres hjemmeside.

Det var på forhånd ventet, at World Series-touren ville vende tilbage til de nordiske- og baltiske lande næste år, men PDC havde forud for i dag ikke bekræftet hverken hvor eller hvornår turneringen igen ville blive afholdt.

Nu står det imidlertid klart, at Nordic Darts Masters for fjerde år i træk vil blive afholdt i København. De seneste tre udgaver af turneringen er blevet afholdt i Forum, men det er endnu ikke bekræftet, hvor turneringen skal spilles næste år.

PDC offentliggør yderligere, at næste udgave af Nordic Darts Masters skal afholdes til juni. De nøjagtige datoer er dog ikke blevet lagt på bordet, men meget tyder på, at det bliver en af de første uger på måneden, eftersom der de sidste to weekender af juni måned både skal afholdes en Europa Tour og World Cup of Darts.

PDC har heller ikke bekræftet, hvornår de endelige datoer for turneringen vil blive offentliggjort. Derfor vides det heller ikke, hvornår billetsalget sættes i gang.


Læs også:

Podcast: Interview med PDC’s administrerende direktør Matthew Porter

Matthew Porter til Dartnyheder.dk: ‘Jeg ser et stort potentiale i PDC Nordic & Baltic’

Trods vanvittig lodtrækning: Peter Wright sejrede i Forum


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*