Dansk Dart Union har fundet ny damelandstræner

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Det bliver Angeline Merlit fra Neptun Dartklub, der overtager det ledige damelandstrænersæde i Dansk Dart Union.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Dansk Dart Union har fundet en ny damelandstræner. Det skriver unionen i dag på deres hjemmeside.

Valget er faldet på 57-årige Angeline Merlit fra Neptun Dartklub. Om valget af Angeline Merlit, der i brede kredse også er kendt under tilnavnet “Axel”, skriver DDU’s eliteudvalgsformand, Carsten Jeppensen, følgende:

– Angeline Merlit fra Neptun Dartklub i Aarhus har takket ja til stillingen, og tager over på den vakante landstræner post fra d.d.

– Eliteudvalget er oprigtig glad for at starte samarbejdet med Axel, hvis opgaver i år primært ligger på opstart som landstræner, Nordic Cup, Sverige i maj og EM, Spanien i september.

Mangel på ansøgere

Dansk Dart Union har været uden damelandstræner siden december sidste år. Den daværende damelandstræner, Christian Sørensen, valgte således at stoppe på posten, efter at have varetaget damelandstrænerstillingen siden december 2015. Siden da har DDU flere gange forsøgt at finde en egnet kandidat, men det er altså først nu, at stillingen igen er blevet besat.

Angeline Merlit er mor til bruttolandsholdsspilleren Michelle Merlit, og har selv stor erfaring som aktiv dartspiller. Hendes første opgave som landstræner bliver ved Nordic Cup i Sverige til maj, inden landsholdet i september deltager ved EM i Spanien. Den helt store opgave bliver dog VM på hjemmebane i september-oktober næste år.


Læs også:

Simon Bak og Michelle Merlit i fornem hæder: Her er alle vinderne af “Årets Danske Dartspiller 2020”

Top 5: De største favoritter i damerækken ved DM 2021

Landsholdsspiller skifter til storklub

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*