Gerwyn Price trækker sig fra aftenens Premier League

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Sidste års verdensmester, Gerwyn Price, har valgt at trække sig fra aftenens Premier League-runde. Afbuddet sker som konsekvens af en skade i hånden.

Verdensranglistens nummer to, Gerwyn Price, har valgt at melde afbud til aftenens Premier League-runde. Det meddeler PDC torsdag eftermiddag på deres hjemmeside, mens Gerwyn Price selv bekræfter afbuddet på Twitter.

Gerwyn Prices afbud skal ses i lyset af en skade i hånden. Foruden aftenens Premier League-runde misser waliseren også Europa Tour-turneringen German Darts Masters, der spilles fra fredag til søndag.

Gerwyn Price træner i disse dage op til en boksekamp i velgørenhedssammenhæng. ‘The Iceman’ skriver dog, at skaden ikke er forbundet med boksetræningen.

– Jeg beklager overfor alle. Dette (afbuddet, red.) er ikke den nemmeste beslutning, jeg har taget. Jeg har gjort alt, hvad jeg kunne, for at komme mig over skaden, før jeg skulle spille i aften, men jeg må desværre give min hånd et par dages ro.

– Bare for at klargøre, så var skaden et uheld, og har intet at gøre med min velgørenhedsboksetræning, skriver Gerwyn Price.

37-årige Price skulle torsdag aften have mødt Joe Cullen i sin første kamp. Joe Cullen går nu direkte videre til semifinalerne, hvor han møder enten James Wade eller Michael van Gerwen. Herudover tildeles Cullen en skrivebordssejr på 6-0 over Price.

Gerwyn Price mistede i søndags sin placering som nummer et på verdensranglisten. Det kan du læse mere om her.


Premier League-tabellen efter fjerde spillerunde:

PlaceringSpillerPointLegscoreGennemsnit
1Peter Wright10+699,32
2Michael van Gerwen9+18100,95
3Jonny Clayton8097,03
4Gerwyn Price7+199,81
5James Wade7-193,34
6Joe Cullen3-694,92
7Gary Anderson2-695,68
8Michael Smith2-1296,50

Læs også:

Dansk Dart Union har fundet ny damelandstræner

Video: Se Michael Smith og James Wade lave 9-dartere ved UK Open

Opdateret verdensrangliste efter UK Open: Peter Wright overtager førstepladsen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*