13 ugers træningsprogram er begyndt: Følg de fire spilleres udvikling her

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Silas Stein/dpa

I dag begynder 13 ugers træning for fire frivillige dartspillere.

Fra den 1. februar frem til den 3. april vil man her på Dartnyheder.dk kunne følge udviklingen hos fire spillere, der frivilligt deltager i et 13 ugers langt træningsforløb. Oprindeligt skulle fem spillere have været en del af projektet, men af personlige årsager har den ene spiller valgt at trække sig.

Træningsforløbet er ledet af Daniel Tyge Thybøl, der undervejs i projektet bidrager med træningsprogrammer og teknisk analyse til spillerne.

Hver mandag vil spillernes profiler blive opdateret med deres seneste træningsresultater og ugentlige træningsindsats, hvilket betyder, at man får muligheden for et indgående indblik i spillernes udvikling. Derudover vil der hver mandag udkomme en artikel, der beskriver den seneste uges træningsaktivitet.

– Det her er et projekt, som jeg har glædet mig helt enormt meget til, lyder det fra projektets ansvarlige, Daniel Tyge Thybøl.

– Jeg har efterhånden gået og tænkt på det her projekt i et halvandet år, så jeg er glad for, at det endelig er blevet en realitet, og at vi fik så mange ansøgninger. Der var rigtig mange gode iblandt, men der var desværre kun plads til en håndfuld.

– Selvom jeg står som ansvarlig for træningsprojektet, så ligger den største arbejdsindsats ikke desto mindre hos spillerne. Det er dem, der skal bruge timerne foran dartskiven, og det må alt andet lige være en anderledes oplevelse, at alle og enhver nu vil kunne følge deres træningsindsats og udvikling. Det er både tidskrævende og modigt, og derfor skylder jeg dem en stor tak, afslutter Daniel Thybøl.

Nedenfor vil du finde et link til hver enkelt spillers spillerprofil, alt imens du på Dartnyheder.dk’s forside har mulighed for at gå ind på fanen “Træningsprojekt”, hvor du ligeledes har mulighed for at følge træningsprojektet og de fire spillere.

Spillerprofiler:

Andreas Nordmark Eriksen

Frank Enemark

René Helmer Nielsen

Søren Thygesen


Læs også:

Dansk Dart Union offentliggør: Her er bruttolandsholdene for 2021

Oversigt: Disse danskere deltager ved Q-School

Årets Danske Dartspiller 2020: De tre nominerede herrespillere

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*