Dartnyheder.dk’s træningsprojekt: Se resultaterne efter uge 6/13

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Arkiv

Mellem den 1. februar frem til den 3. maj kører Dartnyheder.dk et 13 ugers træningsprogram med fire frivillige spillere. Læs her om spillernes resultater efter de første seks uger af træningsprojektet.

Fra den 1. februar frem til den 3. maj vil man her på Dartnyheder.dk kunne følge udviklingen hos fire spillere, der frivilligt deltager i et 13 ugers langt træningsforløb.

Træningsforløbet er ledet af Daniel Tyge Thybøl, der undervejs i projektet bidrager med træningsprogrammer og teknisk analyse til spillerne.

Hver mandag vil spillernes profiler blive opdateret med deres seneste træningsresultater og ugentlige træningsindsats, hvilket betyder, at man får muligheden for et indgående indblik i spillernes udvikling.

Her nedenfor kan du danne dig et overblik over spillernes samlede udvikling, alt imens du også har mulighed for at gå ind på spillernes individuelle profiler, hvor du kan se deres individuelle udvikling efter den sjette uge af træningsprojektet.


Spillerprofiler:

Andreas Nordmark Eriksen

Frank Enemark

René Helmer Nielsen

Søren Thygesen


Daniel Thybøls kommentarer til sjette uge af træningsprojektet:

– Efter sidste uges særdeles flotte resultater i statistikøvelserne skrev jeg, at der formentlig ville komme et mindre dyk i denne uges statistikker. Ser man bort fra doubleøvelsen, så er der imidlertid fremgang at spore i både triple- og 501-øvelsen, hvilket er helt vildt imponerende.

– I 501-øvelsen er det eksempelvis lykkedes spillerne (for første gang i træningsprojektet) at levere et samlet gennemsnit over 50, hvilket indebærer, at gennemsnittet samlet set har rykket sig med lige præcis seks point, siden træningsprojektet blev skudt i gang. Det er virkelig imponerende, og jeg er vildt begejstret. Spillerne har ydet en suveræn indsats, og de har bevidst, at hårdt arbejde betaler sig.

– I den sammenhæng er det oplagt at fremhæve Søren som eksempel. For første gang i træningsforløbet lykkedes det ham nemlig at snitte over 50 i 501-øvelsen, hvilket er kulminationen på hans foreløbige udvikling. Nu bliver næste målsætning, at Søren kontinuerligt skal levere på dét niveau, og så må vi se, om han allerede igen i næste uge kan snitte på den gode side af 50.

– Også Frank tjener som en skoleeksempel på, at hårdt arbejde og tålmodighed betaler dig på den lange bane. For efter at have haft en gedigen nedtur i sidste uges træning, har Frank hurtigt formået at vende kurven, efter at vi har lavet om i træningsprogrammet og forsøgt at fjerne en del af fokusset fra kasteteknikken. Det har været frugtbart, og forhåbentlig er det også opskriften på længerevarende succes.

– For Andreas og Renés vedkommende har der ligeledes været positive elementer at spore i træningen. Andreas har ganske vist haft et mindre dyk i forhold til sidste uges resultater, men det var også forventet, eftersom sidste uges resultater var så ekstraordinært gode. Det væsentlige er i stedet, at han fortsat viser, at der er udvikling at spore i forhold til første uge af træningsforløbet.

– Renés træningsresultater viser ligeledes, at der er udvikling at spore siden starten af træningsprogrammet – særligt i tripleøvelsen, hvor han i går leverede et suverænt godt resultat. Bundniveauet er hævet, hvilket er det væsentligste for René, der fortsat arbejder hårdt med sit kast. Målet for de kommende uger vil være, at kastet skal blive mere naturligt, så René kan koncentrere sig 100% om skiven fremfor sine pile.


Spillernes samlede udvikling

Her nedenfor har du mulighed for at se gennemsnittet for de fire spilleres samlede udvikling. Spillerne skal hver søndag gennemføre tre forskellige statistikøvelser, hvilket markerer kulminationen på spillernes ugentlige træning. Øvelserne laves for at kunne måle spillernes progression.

I sjette uge af træningsprojektet har de fire spillere i gennemsnit trænet 9 timer og 45 minutter.

Doubler:
Spillerne er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både double 20, double 18, double 16 og double 12. Hver spiller har således kastet i alt 120 pile efter fire forskellige doubler. Her nedenfor kan du se udviklingen i spillernes samlede niveau i doubleøvelsen:

1. februar: 3,94/30
8. februar: 5,44/30
15. februar: 4,38/30
22. februar: 4,88/30
1. marts: 5,06/30
8. marts: 6,25/30
15. marts: 5,56/30

Tripler:
Spillerne er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både triple 20, triple 19 og triple 18. Hver spiller har således kastet i alt 90 pile efter tre forskellige tripler. Her nedenfor kan du se udviklingen i spillernes samlede niveau i tripleøvelsen:

1. februar: 3,33/30
8. februar: 3,33/30
15. februar: 5,11/30
22. februar: 4,33/30
1. marts: 4,17/30
8. marts: 4,17/30
15. marts: 4,25/30

501:

Spillerne er blevet bedt om at spille 10 legs uden modstander (eller mod det laveste niveau på en eventuel træningsapp). Herefter noteres spillerens gennemsnit samt gennemsnittet for de første ni pile. Her er det særligt statistikken for spillerens samlede gennemsnit (den blå linje), der er interessant, eftersom det i højere grad giver det fulde billede af spillerens niveau.

Gennemsnit første ni pile:
1. februar: 52,49
8. februar: 55,90
15. februar: 58,43
22. februar: 57,14
1. marts: 59,59
8. marts: 63,26
15. marts: 61,08

Samlet gennemsnit:
1. februar: 44,46
8. februar: 44,75
15. februar: 49,51
22. februar: 46,57
1. marts: 46,67
8. marts: 49,42
15. marts: 50,46


Læs også:

Dartnyheder.dk’s træningsprojekt

Michael van Gerwen trækker sig fra Super Series

Opdateret verdensrangliste efter UK Open

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*