Dartnyheder.dk’s træningsprojekt: Se resultaterne efter uge 3/13

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Arkiv

Mellem den 1. februar frem til den 3. maj kører Dartnyheder.dk et 13 ugers træningsprogram med fire frivillige spillere. Læs her om spillernes resultater efter de første tre uger af træningsprojektet.

Fra den 1. februar frem til den 3. maj vil man her på Dartnyheder.dk kunne følge udviklingen hos fire spillere, der frivilligt deltager i et 13 ugers langt træningsforløb.

Træningsforløbet er ledet af Daniel Tyge Thybøl, der undervejs i projektet bidrager med træningsprogrammer og teknisk analyse til spillerne.

Hver mandag vil spillernes profiler blive opdateret med deres seneste træningsresultater og ugentlige træningsindsats, hvilket betyder, at man får muligheden for et indgående indblik i spillernes udvikling.

Her nedenfor kan du danne dig et overblik over spillernes samlede udvikling, alt imens du også har mulighed for at gå ind på spillernes individuelle profiler, hvor du kan se deres individuelle udvikling efter den anden uge af træningsprojektet.


Spillerprofiler:

Andreas Nordmark Eriksen

Frank Enemark

René Helmer Nielsen

Søren Thygesen


Daniel Thybøls kommentarer til anden uge af træningsprojektet:

– Sidste uge skrev jeg, at jeg forventede, at resultaterne af de ugentlige træningsøvelser formentlig ville lide et knæk i denne uge, eftersom sidste uges resultater var så imponerende, som de var.

– Den forudsigelse har vist sig at holde stik, eftersom gennemsnittet af spillernes resultater i både triple- og 501-øvelsen er faldet en smule i denne uge. Det vigtige er dog heller ikke, om spillerne rykker sig fra uge til uge, men i stedet at de rykker sig fra uge et til uge 13.

– Både Søren og Andreas har derudover været forhindret i at træne så meget som de ville, men heldigvis går udviklingen alligevel den rigtige vej. Jeg er særligt imponeret over Sørens stabile, kontinuerlige udvikling, alt imens Andreas er ved at vænne sig til de pile, hans skiftede til i slutningen af sidste uge.

– For Franks vedkommende går resultaterne ligeledes den rigtige vej, til trods for at han endnu ikke har ramt sit topniveau i 501-øvelsen. Jeg skrev sidste uge, at ambitionen for Frank må være, at han indenfor den kommende måned bør snitte stabilt over 60 – en præstation han allerede i denne uge var tæt på at leve op til, taget hans imponerende gennemsnit på de første ni pile i betragtning.

René arbejder fortsat meget med at ændre elementer i sit kast, men det går heldigvis også den rigtige vej. Som jeg skrev sidste uge, så ville René formentlig opleve et mindre fald i niveau over de kommende uger, indtil han for alvor vænner sig til sit “nye” kast. Træningsøvelserne i denne uge var da heller ikke helt lige så gode denne uge, som de var i sidste uge, men jeg tror på, at René vil kunne løfte niveauet igen allerede på søndag.


Spillernes samlede udvikling

Her nedenfor har du mulighed for at se gennemsnittet for de fire spilleres samlede udvikling. Spillerne skal hver søndag gennemføre tre forskellige statistikøvelser, hvilket markerer kulminationen på spillernes ugentlige træning. Øvelserne laves for at kunne måle spillernes progression.

I tredje uge af træningsprojektet har de fire spillere i gennemsnit trænet ni timer.

Doubler:
Spillerne er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både double 20, double 18, double 16 og double 12. Hver spiller har således kastet i alt 120 pile efter fire forskellige doubler. Her nedenfor kan du se udviklingen i spillernes samlede niveau i doubleøvelsen:

1. februar: 3,94/30
8. februar: 5,44/30
15. februar: 4,38/30
22. februar: 4,88/30

Tripler:
Spillerne er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både triple 20, triple 19 og triple 18. Hver spiller har således kastet i alt 90 pile efter tre forskellige tripler. Her nedenfor kan du se udviklingen i spillernes samlede niveau i tripleøvelsen:

1. februar: 3,33/30
8. februar: 3,33/30
15. februar: 5,11/30
22. februar: 4,33/30

501:

Spillerne er blevet bedt om at spille 10 legs uden modstander (eller mod det laveste niveau på en eventuel træningsapp). Herefter noteres spillerens gennemsnit samt gennemsnittet for de første ni pile. Her er det særligt statistikken for spillerens samlede gennemsnit (den blå linje), der er interessant, eftersom det i højere grad giver det fulde billede af spillerens niveau.

Gennemsnit første ni pile:
1. februar: 52,49
8. februar: 55,90
15. februar: 58,43
22. februar: 57,14

Samlet gennemsnit:
1. februar: 44,46
8. februar: 44,75
15. februar: 49,51
22. februar: 46,57


Læs også:

Dartnyheder.dk’s træningsprojekt

Statistik: Sådan gik det de danske Q-School deltagere i 2021

Efter Q-School: Claus Nielsen drømmer om et Tour Card i 2022

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*