Foto: Privat

Grundlæggende oplysninger:
Navn: Søren Thygesen
Alder: 30
Bopæl: København
Niveau: Øvet nybegynder
Klub: Klubløs

Baggrundsinfo:
Søren arbejder til dagligt som gymnasielærer, og har gennem de seneste år spillet dart på hyggeniveau med sin kammerat. Nu er tiden imidlertid blevet moden til, at Søren vil gøre et helhjertet forsøg på at forbedre sit niveau.

Daniel Thybøls kommentar:
– Søren er helt grøn i det etablerede Dart-Danmark, hvilket blandt andet indebærer, at det er svært at spå om hans potentiale. Heldigvis indebærer det også, at han ikke behøver at anstrenge sig alt for meget i forhold til at ændre sit kast, hvilket han har haft mulighed for at arbejde på i en rum tid forud for træningsprogrammets begyndelse. Det er i den sammenhæng prisværdigt, at Søren lavede sin første 180’er så sent som den 28. januar i år.


Træningsresultater (opdateret tirsdag 3. maj):

Samlet træningstid uge 5: 12 timer og 50 minutter
Samlet træningstid uge 6: 7 timer og 30 minutter
Samlet træningstid uge 7: 7 timer og 15 minutter
Samlet træningstid uge 8: 9 timer og 50 minutter
Samlet træningstid uge 9: 9 timer og 50 minutter
Samlet træningstid uge 10: 9 timer og 5 minutter
Samlet træningstid uge 11: 9 timer og 45 minutter
Samlet træningstid uge 12: 9 timer og 15 minutter
Samlet træningstid uge 13: 7 timer
Samlet træningstid uge 14: 4 timer og 30 minutter
Samlet træningstid uge 15: 5 timer og 45 minutter
Samlet træningstud uge 16: 6 timer og 50 minutter
Samlet træningstud uge 17: 8 timer og 5 minutter

Bemærk: Datoerne i nedenstående grafer tager udgangspunkt i alle mandage mellem uge 5-13. Af praktiske hensyn har spilleren dog udført øvelserne en-to dage forud for de anførte datoer.

Doubler:
Spilleren er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både double 20, double 18, double 16 og double 12. Herefter noteres det, hvor mange gange spilleren har ramt den pågældende double. Her er det særligt den lyseblå linje (doubler i alt) der er interessant, eftersom den giver det bedste helhedsindtryk af spillerens niveau.


Tripler:
Spilleren er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både triple 20, triple 19 og triple 18. Herefter noteres det, hvor mange gange spilleren har ramt den pågældende triple. Her er det særligt den gule linje (tripler i alt) der er interessant, eftersom den giver det bedste helhedsindtryk af spillerens niveau.


501:
Spilleren er blevet bedt om at spille mellem 5-10 legs uden modstander (eller mod det laveste niveau på en eventuel træningsapp). Herefter noteres spillerens gennemsnit samt gennemsnittet for de første ni pile. Her er det særligt statistikken for spillerens samlede gennemsnit (den blå linje), der er interessant, eftersom det i højere grad giver det fulde billede af spillerens niveau.