Foto: Privat

Grundlæggende oplysninger:
Navn: Frank Enemark
Alder: 44
Bopæl: Kolding
Niveau: Lettere øvet
Klub: Kolding

Baggrundsinfo:
Frank er et klassisk eksempel på en spiller, der har spillet i sin ungdom, men nu er startet igen efter mange års pause. Sidste år tog Frank således darten op igen efter intet mindre end 25 års fraværd.

Daniel Thybøls kommentar:
– Frank er langt fra den første spiller, der gør comeback til sporten efter mange års fraværd. Frank adskiller sig dog fra mange andre i den forstand, at han har været meget analytisk forud for sit comeback, og i den sammenhæng har været meget velovervejet omkring sit kast og sin træning. Det er en kæmpe styrke for Frank, så selvom han i starten af træningsprogrammet først skal vænne sig til nogle små forandringer i sit kast, så forventer jeg, at Frank relativt hurtigt vil begynde at hæve sit niveau, eftersom grundelementerne allerede er på plads.


Træningsresultater (opdateret søndag 2. maj):

Samlet træningstid uge 5: 8 timer og 50 minutter
Samlet træningstid uge 6: 7 timer og 30 minutter
Samlet træningstid uge 7: 10 timer
Samlet træningstid uge 8: 15 timer og 15 minutter
Samlet træningstid uge 9: 9 timer og 30 minutter
Samlet træningstid uge 10: 8 timer
Samlet træningstid uge 11: 10 timer og 15 minutter
Samlet træningstid uge 12: 12 timer
Samlet træningstid uge 13: 6 timer og 45 minutter
Samlet træningstid uge 14: 8 timer og 45 minutter
Samlet træningstid uge 15: 9 timer
Samlet træningstid uge 16: 8 timer
Samlet træningstid uge 17: 7 timer og 15 minutter

Bemærk: Datoerne i nedenstående grafer tager udgangspunkt i alle mandage mellem uge 5-13. Af praktiske hensyn har spilleren dog udført øvelserne en-to dage forud for de anførte datoer.

Doubler:
Spilleren er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både double 20, double 18, double 16 og double 12. Herefter noteres det, hvor mange gange spilleren har ramt den pågældende double. Her er det særligt den lyseblå linje (doubler i alt) der er interessant, eftersom den giver det bedste helhedsindtryk af spillerens niveau.


Tripler:
Spilleren er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både triple 20, triple 19 og triple 18. Herefter noteres det, hvor mange gange spilleren har ramt den pågældende triple. Her er det særligt den gule linje (tripler i alt) der er interessant, eftersom den giver det bedste helhedsindtryk af spillerens niveau.


501:
Spilleren er blevet bedt om at spille mellem 5-10 legs uden modstander (eller mod det laveste niveau på en eventuel træningsapp). Herefter noteres spillerens gennemsnit samt gennemsnittet for de første ni pile. Her er det særligt statistikken for spillerens samlede gennemsnit (den blå linje), der er interessant, eftersom det i højere grad giver det fulde billede af spillerens niveau.