Dartnyheder.dk’s træningsprojekt: Se resultaterne efter uge 8/13

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Arkiv

Mellem den 1. februar frem til den 3. maj kører Dartnyheder.dk et 13 ugers træningsprogram med fire frivillige spillere. Læs her om spillernes resultater efter de første otte uger af træningsprojektet.

Fra den 1. februar frem til den 3. maj vil man her på Dartnyheder.dk kunne følge udviklingen hos fire spillere, der frivilligt deltager i et 13 ugers langt træningsforløb.

Træningsforløbet er ledet af Daniel Tyge Thybøl, der undervejs i projektet bidrager med træningsprogrammer og teknisk analyse til spillerne.

Hver mandag vil spillernes profiler blive opdateret med deres seneste træningsresultater og ugentlige træningsindsats, hvilket betyder, at man får muligheden for et indgående indblik i spillernes udvikling.

Her nedenfor kan du danne dig et overblik over spillernes samlede udvikling, alt imens du også har mulighed for at gå ind på spillernes individuelle profiler, hvor du kan se deres individuelle udvikling efter den ottende uge af træningsprojektet.


Spillerprofiler:

Andreas Nordmark Eriksen

Frank Enemark

René Helmer Nielsen

Søren Thygesen


Daniel Thybøls kommentarer til ottende uge af træningsprojektet:

– Selvom der er adskillige positive ting at hæfte sig ved efter ottende uge at træningsforløbet, så synes jeg det mest positive er, at de fire spillere efterhånden er begyndt at give udtryk for skuffelse, når de ikke rammer deres forventede niveau. Det er positivt, fordi alle fire spillere nu er skuffede over de resultater, som de havde været tilfreds med for seks-otte uger siden. Det er et glimrende udtryk for, at spillerne kan mærke en udvikling efter deres benhårde arbejde foran træningsskiverne.

– Et godt eksempel på dette er Frank og René. Frank havde sidste uge sine hidtil bedste resultater i de ugentlige øvelser, og det er klart, at det kan være svært at leve op til kun syv dage senere. Og selvom resultaterne da heller ikke var helt så gode, som de var for syv dage siden, så er de alligevel væsentligt bedre, end de var for blot en måned siden. Det er et udtryk for, at bundniveauet i dén grad har løftet sig, og øvelsen for Frank og de tre øvrige spillere er i den sammenhæng, at det er nødvendigt at se på sin udvikling over en længere periode, hvis ikke man skal risikere at blive unødigt skuffet. Tværtimod betragter jeg Frank som en succeshistorie.

– Som nævnt kan tendensen også spores hos René, der efter gennemgangen af sine øvelser gav udtryk for, at han ikke følte, at han ramte dagen. Alligevel satte han ny rekord i 501-øvelsen og leverede nogle af sine bedste resultater i både double- og tripleøvelsen. Det er jo fantastisk, at man kan ramme det niveau, og alligevel føle at man ikke ramte sit topniveau. Det er virkelig en positiv historie fra René, der virkelig har udviklet sig gennem træningsforløbet, efter han selv har givet udtryk for, at hans udvikling inden da var gået i stå.

– For Sørens vedkommende har der ligeledes været skuffelse at spore, efter han for anden uge i træk ikke helt ramte sit forventede niveau i 501-øvelsen. Alligevel er Sørens resultater væsentligt bedre, end de var i starten af træningsforløbet, hvilket er udtryk for, at Sørens B-niveau efterhånden er bedre end hans gamle A-niveau. Jeg håber virkelig, at det snart bliver tilladt at afvikle indendørs idræt igen, for det er helt oplagt, at Søren har nået et niveau, hvor han vil have stor gavn af at træne i en klub, for han vil sagtens kunne begå sig, og udviklingen vil kun gå hurtigere, når han får mulighed for at spille mod andre end sig selv og sine webcam-modstandere.

– En af ugens solstrålehistorier blev i øvrigt leveret af Andreas, der i går leverede sin med afstand bedste præstation i 501-øvelsen, og for anden uge i træk leverede sit bedste resultat i tripleøvelsen. Også Andreas vil få stor gavn af den kommende genåbning, så han ligeledes får muligheden for at prøve sig selv af mod andre dartspillere. Lad os håbe, at den del af samfundet snart kan åbnes op igen.


Spillernes samlede udvikling

Her nedenfor har du mulighed for at se gennemsnittet for de fire spilleres samlede udvikling. Spillerne skal hver søndag gennemføre tre forskellige statistikøvelser, hvilket markerer kulminationen på spillernes ugentlige træning. Øvelserne laves for at kunne måle spillernes progression.

I ottende uge af træningsprojektet har de fire spillere i gennemsnit trænet 10 timer og 50 minutter.

Doubler:
Spillerne er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både double 20, double 18, double 16 og double 12. Hver spiller har således kastet i alt 120 pile efter fire forskellige doubler. Her nedenfor kan du se udviklingen i spillernes samlede niveau i doubleøvelsen:

1. februar: 3,94/30
8. februar: 5,44/30
15. februar: 4,38/30
22. februar: 4,88/30
1. marts: 5,06/30
8. marts: 6,25/30
15. marts: 5,56/30
22. marts: 5,25/30
29. marts: 5,06/30

Tripler:
Spillerne er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både triple 20, triple 19 og triple 18. Hver spiller har således kastet i alt 90 pile efter tre forskellige tripler. Her nedenfor kan du se udviklingen i spillernes samlede niveau i tripleøvelsen:

1. februar: 3,33/30
8. februar: 3,33/30
15. februar: 5,11/30
22. februar: 4,33/30
1. marts: 4,17/30
8. marts: 4,17/30
15. marts: 4,25/30
22. marts: 5,50/30
29. marts: 5,00/30

501:

Spillerne er blevet bedt om at spille 10 legs uden modstander (eller mod det laveste niveau på en eventuel træningsapp). Herefter noteres spillerens gennemsnit samt gennemsnittet for de første ni pile. Her er det særligt statistikken for spillerens samlede gennemsnit (den blå linje), der er interessant, eftersom det i højere grad giver det fulde billede af spillerens niveau.

Gennemsnit første ni pile:
1. februar: 52,49
8. februar: 55,90
15. februar: 58,43
22. februar: 57,14
1. marts: 59,59
8. marts: 63,26
15. marts: 61,08
22. marts: 61,15
29. marts: 62,06

Samlet gennemsnit:
1. februar: 44,46
8. februar: 44,75
15. februar: 49,51
22. februar: 46,57
1. marts: 46,67
8. marts: 49,42
15. marts: 50,46
22. marts: 47,81
29. marts: 51,61


Læs også:

Dartnyheder.dk’s træningsprojekt

Oversigt: Her er alle datoer for Premier League 2021

Opdateret verdensrangliste efter Super Series 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*