Foto: Privat

Grundlæggende oplysninger:
Navn: Andreas Nordmark Eriksen
Alder: 22
Bopæl: Aarhus
Niveau: Nybegynder
Klub: Klubløs

Baggrundsinfo:
Andreas er den eneste, fuldstændige nybegynder i Dartnyheder.dk’s træningsprojekt. Til dagligt er Andreas både kørelærer, cowboy og servicehelt i Legoland, alt imens han begynder som studerende til sommer.

Daniel Thybøls kommentar:
– Andreas er den eneste rigtige nybegynder i træningsprojektet, og det er derfor også ham, jeg forventer vil udvikle sig mest i løbet af de kommende tre måneder. Der ligger hård træning og venter forude, men det er allerede nu værd at hæfte sig ved, at Andreas har vist sig at have en imponerende hovedregning, hvilket ikke blot er en sjældenhed blandt nybegyndere, men alt andet lige også er en betydelig fordel som dartspiller.


Træningsresultater (opdateret søndag 2. maj):

Samlet træningstid uge 5: 9 timer og 50 minutter
Samlet træningstid uge 6: 7 timer og 30 minutter
Samlet træningstid uge 7: 4 timer og 30 minutter
Samlet træningstid uge 8: 5 timer og 30 minutter
Samlet træningstid uge 9: 5 timer og 30 minutter
Samlet træningstid uge 10: 7 timer og 50 minutter
Samlet træningstid uge 11: 5 timer
Samlet træningstid uge 12: 7 timer og 30 minutter
Samlet træningstid uge 13: 5 timer og 15 minutter
Samlet træningstid uge 14: 5 timer og 40 minutter
Samlet træningstid uge 15: 6 timer og 30 minutter
Samlet træningstid uge 16: 5 timer og 45 minutter
Samlet træningstid uge 17: 6 timer

Bemærk: Datoerne i nedenstående grafer tager udgangspunkt i alle mandage mellem uge 5-13. Af praktiske hensyn har spilleren dog udført øvelserne en-to dage forud for de anførte datoer.

Doubler:
Spilleren er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både double 20, double 18, double 16 og double 12. Herefter noteres det, hvor mange gange spilleren har ramt den pågældende double. Her er det særligt den lyseblå linje (doubler i alt) der er interessant, eftersom den giver det bedste helhedsindtryk af spillerens niveau.


Tripler:
Spilleren er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både triple 20, triple 19 og triple 18. Herefter noteres det, hvor mange gange spilleren har ramt den pågældende triple. Her er det særligt den gule linje (tripler i alt) der er interessant, eftersom den giver det bedste helhedsindtryk af spillerens niveau.


501:
Spilleren er blevet bedt om at spille mellem 5-10 legs uden modstander (eller mod det laveste niveau på en eventuel træningsapp). Herefter noteres spillerens gennemsnit samt gennemsnittet for de første ni pile. Her er det særligt statistikken for spillerens samlede gennemsnit (den blå linje), der er interessant, eftersom det i højere grad giver det fulde billede af spillerens niveau.