Video: James Richardson laver 9-darter mod sin søn

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

47-årige James Richardson lavede her til eftermiddag en 9-darter mod sin søn, Joshua Richardson.

Han er nok mest kendt for sin overraskende sejr over Raymond van Barneveld i første runde ved PDC’s verdensmesterskab i 2012, men 47-årige James Richardson vil fremover også kunne prale af, at han, som den første nogensinde, har lavet en 9-darter mod sin søn i en streamet kamp.

Tidligere i dag lykkedes det således den tidligere Tour Card-indehaver at levere dartsportens svar på en hole-in-one, da han i sidste og afgørende leg besejrede sin 23-årige søn, Joshua Richardson.

Joshua Richardson vandt i 2016 BDO’s ungdomsverdensmesterskab, men har altså fortsat en del at lære af sin 24 år ældre læremester. I hvert fald endte kampen med cifrene 4-3 til den ældste af de to Richardson’er.

Kampen blev afviklet i turneringen “Online Darts Live League”, der er en løbende turnering, som bliver afholdt i samarbejde mellem blandt andre Modus Sports og det engelske dartmedie Online Darts. Foruden førnævnte far og søn deltager spillere som Fallon Sherrock, Michael Warburton, Colin Osborne og Les Wallace ligeledes i turneringen.

Du kan se videoklippet med James Richardsons 9-darter lige her nedenfor:


Læs også:

Video: James Wade laver 9-darter ved VM

Video: Andy Hamilton laver 9-darter ved PDC Winter Series

Tilbageblik: Da Phil Taylor skrev historie med to 9-dartere i samme kamp

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*