Video: Tilbageblik – da René Johansen næsten tog fusen på Scott Mitchell ved Denmark Open 2017

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Danske René Johansen var i 2017 tæt på at skabe overraskelsen mod den tidligere BDO-verdensmester Scott Mitchell.

Som Dartnyheder.dk kunne berette tidligere i dag, så er det efterhånden ganske sjældent at det lykkes en dansker at spille sig op på scenen og dermed blandt de sidste otte tilbageværende spillere ved Søgaard Denmark Open.

LÆS OGSÅ: Statistik: Hvor ofte er danskere i kvartfinalen ved Søgaard Denmark Open?

Sidste år var både Per Skau og Ulrich Meyn imidlertid ganske tæt på, da de blandt de sidste 16 tabte knebent til henholdsvis Andy Baetens og Jamie Hughes. Men hvad de to DM-finalister fra året forinden ikke formåede, lykkedes til gengæld for i forvejen upåagtede René Johansen, som på daværende tidspunkt indtog en ydmyg placering som nummer 34 på den danske rangliste.

Kampen endte ganske vist 4-2 til Scott Mitchell, som sidenhen gik hele vejen og vandt turneringen med efterfølgende sejre på 5-0 over Ross Montgomery og 6-1 over Andy Baetens. René Johansen kunne ikke desto mindre tage en stor portion ære med fra karrierens fortsat største resultat, hvor Ringsted-spilleren endte med et fornemt gennemsnit på 87,81. Kampens højdepunkt var i øvrigt da René Johansen på forrygende vis formåede at lukke fra 126, hvilket medførte et enormt jubelbrøl fra de danske tilskuere i hallen. Den omtalte lukning kan ses ved 17:07 i videoen her nedenfor.

Tror du, at vi ser en dansker i kvartfinalen ved Søgaard Denmark Open 2018?

  • Ja, det tror jeg vi gør (68%, 21 Stemmer)
  • Nej, det tror jeg ikke vi gør (32%, 10 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 31

Indlæser ... Indlæser ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*