Brian Løkken vil have point til Denmark Open

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: Dansk Dart Union

Brian Løkken går benhårdt efter deltagelse ved Lakeside, derfor skal der point på kontoen i weekenden.

Et af de store danske håb ved Søgaard Denmark Open og Masters er Brian Løkken fra DK26 Hvidovre. Det kom også i dag frem, at Brian Løkken er seedet som nummer 26. Den eneste danske seedning.

Brian Løkken er pt nummer et på BDO’s baltisk og skandinaviske rangliste, en placering, som Brian meget gerne vil beholde, da den giver adgang til BDO’s VM, og derfor skal der point på kontoen i denne weekend.

– Mine forventninger umiddelbart at få nogle point til den internationale rangliste. Jeg vil gerne have plads til næste års Lakeside. Og så jeg da gerne, at jeg som minimum spiller mig til en kvartfinale (til Denmark Open, red.), hvor man kan komme op og spille på den store scene.

En præstation, som Brian ikke har formået, efter Denmark Opens kategoristigning.

– Jeg synes formen har været lidt svingende, den kunne godt have været bedre. Men jeg ved også, at hvis jeg lige rammer dagen, så kan jeg godt spille mig til en kvartfinale.

– Hvis jeg ikke kommer mellem de sidste 32, som jo giver point, så vil jeg være skuffet, så de sidste 32 er mit første delmål og så at komme op på den store scene. Ikke at jeg siger, at jeg kan vinde hele turneringen, det måske lige voldsomt nok, men jeg tager en kamp af gangen når jeg kommer så langt og så må man jo se, om det rækker.

Til spørgsmålet om, hvem Brian anser som de store favoritter til turneringen, svarer han således:

– Det tænker jeg ikke så meget over. Der er jeg egentlig bare i min egen lille verden, men selvfølgelig alle de bedste hollændere og englændere, de er jo altid med fremme, så selvfølgelig er der nok en chance for, at det er en af dem der vinder.

– Jeg tror Per Laursen kan komme et stykke vej, især fordi han har den rutine og erfaring internationalt. Han vil helt sikkert være et godt bud på en, der kan komme langt af danskerne. Men der er jo en håndfuld danskere, ligesom mig, hvis de lige rammer dagen, så kan de godt komme langt. Men hvis jeg skal sige et navn, så vil jeg sige Per Laursen, udover mig selv måske.

– ‘Turbo’ (Mogens Christensen, red.) og (Lars, red.) Helsinghof er også i god form lige nu. Jeg så Helsinghof spille nogle kampe nede til German Open, hvor han lagde et rigtig flot niveau. Han var også den der kom længst om lørdagen, så Helsinghof er også et godt bud, hvis han kan tage den form med sig.

– Valle (Vladimir Andersen, red.) kan jeg også være rigtig uhyggelig hvis han rammer dagen, så han kan da også lave et par overraskelser.

Det bliver uden tvivl spændende at følge Brian Løkken og alle de andre danske spillere til Søgaard Denmark Open og Masters.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*