Dartnyheder.dk’s træningsprojekt: Se resultaterne efter uge 4/13

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Arkiv

Mellem den 1. februar frem til den 3. maj kører Dartnyheder.dk et 13 ugers træningsprogram med fire frivillige spillere. Læs her om spillernes resultater efter de første fire uger af træningsprojektet.

Fra den 1. februar frem til den 3. maj vil man her på Dartnyheder.dk kunne følge udviklingen hos fire spillere, der frivilligt deltager i et 13 ugers langt træningsforløb.

Træningsforløbet er ledet af Daniel Tyge Thybøl, der undervejs i projektet bidrager med træningsprogrammer og teknisk analyse til spillerne.

Hver mandag vil spillernes profiler blive opdateret med deres seneste træningsresultater og ugentlige træningsindsats, hvilket betyder, at man får muligheden for et indgående indblik i spillernes udvikling.

Her nedenfor kan du danne dig et overblik over spillernes samlede udvikling, alt imens du også har mulighed for at gå ind på spillernes individuelle profiler, hvor du kan se deres individuelle udvikling efter den anden uge af træningsprojektet.


Spillerprofiler:

Andreas Nordmark Eriksen

Frank Enemark

René Helmer Nielsen

Søren Thygesen


Daniel Thybøls kommentarer til anden uge af træningsprojektet:

– I fjerde uge af træningsprogrammet er det lykkedes spillerne at hæve deres samlede gennemsnit i to ud af tre statistikøvelser, hvilket er ganske tilfredsstillende. Lidt optimistisk kan man sågar sige, at det samlede gennemsnit er vokset i tre ud af fire øvelser, eftersom vi måler to forskellige gennemsnit i 501-øvelsen; gennemsnittet på de første ni pile og det samlede gennemsnit.

– Den lovende fremgang skal sågar ses i lyset af, at Andreas har døjet med sygdom, mens han gennemførte øvelserne, alt imens René har haft komplikationer af privat karakter, der helt forståeligt har haft betydning for hans fokus. Alligevel har deres individuelle resultater været stigende siden sidste uge, så hatten af for det.

– For Franks vedkommende hæfter jeg mig ved, at han virkelig har været dedikeret gennem den forgangene uge med en samlet træningstid på over 15 timer. Jeg er enormt begejstret for Franks engagement og hans motivation for at forbedre sig, og jeg ser frem til, at Frank på et tidspunkt rammer sit reelle topniveau i statistikøvelserne, for der er fortsat et uforløst potentiale, der skal forløses.

– Det samme må man sige om Søren, der i weekenden leverede et fornemt gennemsnit på de første ni pile på 61,43. Det er langt højere, end hvad jeg havde turdet håbe på så tidligt i træningsforløbet, så jeg glæder mig virkelig til at se, hvor meget Søren kan rykke sig yderligere gennem de kommende måneder.


Spillernes samlede udvikling

Her nedenfor har du mulighed for at se gennemsnittet for de fire spilleres samlede udvikling. Spillerne skal hver søndag gennemføre tre forskellige statistikøvelser, hvilket markerer kulminationen på spillernes ugentlige træning. Øvelserne laves for at kunne måle spillernes progression.

I fjerde uge af træningsprojektet har de fire spillere i gennemsnit trænet 10 timer og 15 minutter.

Doubler:
Spillerne er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både double 20, double 18, double 16 og double 12. Hver spiller har således kastet i alt 120 pile efter fire forskellige doubler. Her nedenfor kan du se udviklingen i spillernes samlede niveau i doubleøvelsen:

1. februar: 3,94/30
8. februar: 5,44/30
15. februar: 4,38/30
22. februar: 4,88/30
1. marts: 5,06/30

Tripler:
Spillerne er blevet bedt om at kaste 30 pile efter både triple 20, triple 19 og triple 18. Hver spiller har således kastet i alt 90 pile efter tre forskellige tripler. Her nedenfor kan du se udviklingen i spillernes samlede niveau i tripleøvelsen:

1. februar: 3,33/30
8. februar: 3,33/30
15. februar: 5,11/30
22. februar: 4,33/30
1. marts: 4,17/30

501:

Spillerne er blevet bedt om at spille 10 legs uden modstander (eller mod det laveste niveau på en eventuel træningsapp). Herefter noteres spillerens gennemsnit samt gennemsnittet for de første ni pile. Her er det særligt statistikken for spillerens samlede gennemsnit (den blå linje), der er interessant, eftersom det i højere grad giver det fulde billede af spillerens niveau.

Gennemsnit første ni pile:
1. februar: 52,49
8. februar: 55,90
15. februar: 58,43
22. februar: 57,14
1. marts: 59,59

Samlet gennemsnit:
1. februar: 44,46
8. februar: 44,75
15. februar: 49,51
22. februar: 46,57
1. marts: 46,67


Læs også:

Dartnyheder.dk’s træningsprojekt

Statistik: Sådan gik det de danske Q-School deltagere i 2021

Efter Q-School: Claus Nielsen drømmer om et Tour Card i 2022

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*