I dag begynder Super Series 2 – sådan følger du kampene

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Jonny Clayton var i strålende form ved sæsonens første Super Series. I dag indleder han jagten på yderligere succes.

I dag klokken 15:00 indledes den første af de fire Players Championship-turneringer, der afholdes de kommende fire dage. Dermed lyder også startskuddet på sæsonens anden ‘Super Series’, som PDC har valgt at døbe turneringsstrukturen. Den første Super Series blev i høj grad domineret af spillere som Jonny Clayton og Joe Cullen, alt imens Gerwyn Price, Michael van Gerwen og Peter Wright leverede en række skuffende præstationer.

De fire Players Championship-turneringer ved Super Series er åben for alle PDC’s 128 Tour Card-indehavere, og der vil således (som udgangspunkt) være 128 spillere med ved hver turnering. Syv spillere, heriblandt Michael van Gerwen, har imidlertid valgt at melde afbud, og bliver derfor afløst af en række spillere, der lige præcis ikke formåede at vinde et Tour Card ved februars Q-School.

Læs også: Michael van Gerwen trækker sig fra Super Series

Turneringerne der afholdes tirsdag, onsdag og torsdag begynder alle klokken 15:00, mens fredagens turnering starter allerede klokken 13:00. Udvalgte kampe fra turneringen vil kunne ses live på PDC.tv, alt imens det vil være muligt at følge live-opdateringer fra samtlige kampe på DartConnect.

Finaler ved ved Super Series 1:
Players Championship 1: Joe Cullen (86,52) 8-7 (92,83) Jonny Clayton
Players Championship 2: Callan Rydz (98,34) 8-7 (97,03) Jonny Clayton
Players Championship 3: Raymond van Barneveld (94,41) 8-6 (95,52) Joe Cullen
Players Championship 4: Jonny Clayton (97,71) 8-6 (96,37) Damon Heta


Læs også:

Opdateret verdensrangliste efter UK Open

H.C. Andersen kunne ikke have skrevet et bedre eventyr: Barneveld vinder første rangliste-turnering siden 2013

Succes for Joe Cullen: Vandt sæsonens første Players Championship-turnering

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*