Adrian Lewis lægger pilene på hylden på ubestemt tid

Adrian Lewis
Foto: PDC/Lawrence Lustig

Adrian Lewis har valgt at tage en pause fra den professionelle tour. Det vides endnu ikke, om han agter at vende tilbage.

Den dobbelte verdensmester Adrian Lewis har valgt at tage en pause fra dartsporten. Det skriver den 38-årige englænder i et opslag på Twitter.

– Kære alle – og i særdeleshed mine fans – jeg føler, at jeres loyalitet fortjener en forklaring på, hvorfor jeg har været fraværende ved diverse turneringer. Efter 20+ år føler jeg, at jeg har brug for en pause fra det professionelle cirkus. Jeg vil gerne takke mine fans for jeres støtte og mine sponsorer.

– Jeg vil også gerne takke PDC og PDPA for muligheden (for at holde pause, red.), og ikke mindst min familie, skriver han yderligere.

Raslet ned ad verdensranglisten

Det vides endnu ikke, hvorvidt Adrian Lewis planlægger et comeback til dartsporten. Umiddelbart åbner den tidligere verdensmester og Premier League-profils tweet dog for, at han ikke udelukker at vende tilbage på et tidspunkt.

Mens Adrian Lewis i årene fra 2006 til 2015 var en fast del af verdensranglistens top 10, så er han de seneste sæsoner raslet ned ad verdensranglisten. I skrivende stund er den firedobbelte majorvinder helt nede som nummer 36.

Adrian Lewis har ikke deltaget ved en ranglisteturnering siden midten af marts. Siden da har han blandt andet meldt afbud til en Europa Tour og en Players Championship-weekend.


Læs også:

Første titel i over tre år: Adrian Lewis triumferede ved Players Championship 20

Afgørelsen er faldet: Adrian Lewis idømt bøde og betinget karantæne

23-årigt stortalent stopper karrieren


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*