Afgørelsen er faldet: Adrian Lewis idømt bøde og betinget karantæne

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Adrian Lewis kan nu igen fokusere på sin sportslige karriere.

Adrian Lewis er i dag blevet idømt en bøde på 3000 pund (svarende til 25.500 danske kroner) samt en tre måneders betinget karantæne fra PDC. Dommen betyder at Adrian Lewis nu igen kan koncentrere sig om PDC-turneringerne, efter at have været suspenderet fra to af weekendens UK Open kvalifikationsturneringer. PDC skriver uddybende om dommen på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Efter skub til modstander: Adrian Lewis suspenderet på ubestemt tid

Adrian Lewis skriver på sin Twitter profil at han angrer sine handlinger, og sender i samme ombæring en undskyldning i retning af PDC, sponsorer og hans familie. Lewis tilføjer yderligere, at han ser frem til at kunne ligge episoden bag sig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*