Adrian Lewis, Robert Thornton og Steve Beaton blandt de kvalificerede spillere til Danish Darts Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Den dobbelte verdensmester Adrian Lewis (billede) vil være med når Europa Touren kommer til København senere på året.

På dagen hvor der blev afviklet kvalifikationsspil for de engelske PDC spillere til henholdsvis Gibraltar Darts Trophy og Danish Darts Open lykkedes det den dobbelte verdensmester Adrian Lewis at kvalificere sig til begge turneringer.

Adrian Lewis var dog ikke den eneste spiller som formåede at kvalificere sig til begge turneringer. Også Robert Thornton, Paul Nicholson, Steve West, Chris Dobey, Brendan Dolan og Adam Huckvale lykkedes med at booke en plads ved sæsonens syvende og ottende Europa Tour.

LÆS OGSÅ: Gary Anderson og Dave Chisnall deltager ikke ved Danish Darts Open

Med danske briller var der naturligvis ekstra fokus på dagens anden kvalifikationsturnering, hvor også Steve Beaton, Richard North, Scott Taylor, Ricky Evans, Barry Lynn, Ted Evetts, Mickey Mansell, Peter Jacques, Wayne Jones, Ryan Joyce og William O’Connor gik hele vejen og vandt en af de i alt 18 pladser der fredag aften var på spil ved Skandinaviens første Europa Tour nogensinde.

Forud for kvalifikationsturneringerne var Corey Cadby også blandt de tilmeldte spillere, men det australske vidunder havde valgt at melde afbud til fordel for at bruge tiden hjemme hos familien Down Under.

Listen over de kvalificerede spillere til Gibraltar Darts Trophy og Danish Darts Open kan ses her nedenfor.

Kvalificerede spillere til Gibraltar Darts Trophy (8.-10. juni)
Richie Burnett, Andy Boulton, James Wilson, Adrian Lewis, Michael Barnard, Barrie Bates, Adam Huckvale, Mark Dudbridge, Steve West, Jamie Lewis, Chris Dobey, Robert Thornton, Ross Smith, Steve Lennon, Matt Padgett, Brendan Dolan, Paul Nicholson, Ritchie Edhouse

Kvalificerede spillere til Danish Darts Open (22.-24. juni)
Adrian Lewis, Robert Thornton, Paul Nicholson, Steve West, Chris Dobey, Brendan Dolan, Steve Beaton, Richard North, Scott Taylor, Ricky Evans, Barry Lynn, Ted Evetts, Mickey Mansell, Peter Jacques, Wayne Jones, Ryan Joyce, William O’Connor, Adam Huckvale

Liste over de 16 seedede spillere ved Danish Darts Open
1 Michael van Gerwen
2 Michael Smith
3 Peter Wright
4 Rob Cross
5 Daryl Gurney
6 Mensur Suljovic
7 Joe Cullen
8 Jonny Clayton
9 Ian White
10 James Wade
11 Darren Webster
12 Simon Whitlock
13 Mervyn King
14 Gerwyn Price
15 Stephen Bunting
16 John Henderson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*