Efter skub til modstander: Adrian Lewis suspenderet på ubestemt tid

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Adrian Lewis kan se frem til en klækkelig straf af PDC, som konsekvens af englænderens kontroversielle opførsel ved UK Open kvalifikationsturneringen tidligere i dag.

Først tabte han første runde ved det netop overståede verdensmesterskab, for derefter at ryge ned som nummer 20 på verdensranglisten. Kort tid efter blev Adrian Lewis frasorteret til den igangværende Premier League sæson, og nu kan den dobbelte verdensmester så se frem til en formentlig hård straf af PDC, som på Twitter skriver at Adrian Lewis er blevet suspenderet af PDC’s disciplinærudvalg.

Det vides endnu ikke hvor længe Adrian Lewis vil være suspenderet, eller hvor hård den endelige straf bliver.

Artiklen fortsætter under nedenstående tweet.

Reaktionen mod Adrian Lewis sker som konsekvens af to episoder i Adrian Lewis’ kvartfinalesejr over spanske Jose Justicia, hvor Adrian Lewis to gange skubbede aggressivt til sin modstander. Det ene af de to skub skete lige efter kampen, og kan ses i videoen her nedenfor. Det vides endnu ikke hvad der motiverede Adrian Lewis til at angribe sin modstander.

Det er ikke første gang Adrian Lewis er involveret i en lignende kontrovers. Tilbage i 2008 var Adrian Lewis oppe og toppes med Kevin Painter ved Holland Masters, hvilket resulterede i en seks måneders karantæne fra PDC.

1 Comment

  1. Det er ikke PDC som sanktionere. Det er derimod DRA som uvildig organ tager sig af diciplinærsager

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*