Sidste spiller er udtaget: Her er alle deltagere ved Dansk Dart Superliga

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Global Darts TV

Studsens Kasper Steen Hansen er den sidste ud af i alt 12 udtagne spillere til Dansk Dart Superliga. Her ses han i semifinalen ved Dutch Open i 2013.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

43-årige Kasper Steen Hansen fra Studsen Dartklub er som den sidste ud af i alt 12 spillere udtaget til den nye danske eliteturnering, Dansk Dart Superliga.

Kasper Steen Hansens foreløbigt største resultat blev leveret ved Dutch Open i 2013, hvor han dengang spillede sig helt frem til semifinalen. Efterfølgende var han i en periode inde omkring landstrænerens bruttotrup til WDF-landsholdet, men har siden da haft flere pauser væk fra sporten. De seneste sæsoner har han imidlertid været en fast del af Studsens 1. divisionshold.

Efter Kasper Steen Hansens udtagelse til Dansk Dart Superliga, er navnene på samtlige 12 spillere nu offentliggjort. Dartnyheder.dk erfarer dog, at ikke alle udtagne spillere var arrangørernes førstevalg. Således har blandt andre Simon Bak, Allan Daugbjerg Olesen og Tom Veje Kristensen takket nej til at deltage. Herudover var to øvrige 1. divisionsspillere udtaget til turneringen, men er sidenhen blevet idømt en seks måneders karantæne fra Dansk Dart Union efter en hændelse ved de sjællandske mesterskaber i starten af marts. Dartnyheder.dk er bekendt med de to spilleres identitet, men eftersom spillerne er anonymiseret i domsafgørelsen, har Dartnyheder.dk ikke tilladelse til at skrive deres navne.

Arrangørerne bag Dansk Dart Superliga offentliggør hver dag frem til og med den 25. marts navnet på en af de spillere, der har takket ja til en plads i turneringen.

Dansk Dart Superliga afholdes som fire indledende runder, hvor alle spillere møder hinanden. Herefter vil de otte bedste spillere kvalificere sig til finalestævnet den 4. december. Første runde afholdes den 10. april.

De 12 udtagne spillere til Dansk Dart Superliga er:
1) Brian Løkken
2) Niels-Jørgen Hansen
3) Andreas Toft Jørgensen
4) Per Laursen
5) Ivan Springborg Poulsen
6) Nicolai Olsen
7) Michael Seemann
8) Thomas Schmidt
9) Benjamin Drue Reus
10) Nikolaj Jørgensen
11) Ulrich Meyn
12) Kasper Steen Hansen


Læs også:

Stortalenter og tidligere landsholdsspiller udtaget til Dansk Dart Superliga

Sjællandsk dartklub indleder ny eliteturnering: ‘Ambitionerne er tårnhøje’

Efter afbud: Thomas Schmidt er udtaget til Dansk Dart Superliga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*