19 Tour Card-indehavere har meldt afbud til weekendens Players Championship-turneringer

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Getty Images

Blandt andre verdensmesteren Peter Wright har valgt at melde afbud til weekendens Players Championship-turneringer.

Et usædvanligt højt antal af PDC’s Tour Card-indehavere har valgt at melde afbud til weekendens to Players Championship-turneringer i tyske Niederhausen. Således har hele 19 ud af samtlige 128 Tour Card-indehavere valgt ikke at tilmelde sig weekendens turneringer.

Blandt de mest profilerede afbud kan nævnes Peter Wright, Michael Smith, Gary Anderson og Jonny Clayton, der alle er en del af verdensranglistens top 10. Herudover har andre prominente navne som Nathan Aspinall, Joe Cullen, Ryan Searle og sidste weekends turneringsvinder Jim Williams også valgt at blive hjemme.

Det er uvist, hvilke specifikke årsager der ligger til grund for, at så mange spillere har valgt at melde afbud til de forestående Players Championship-turneringer, men flere eksperter har påpeget, at det formentlig skyldes, at turneringerne ligger i Tyskland, og at flere af de spillere der til dagligt er bosiddende i Storbritannien ikke har ønsket at tage den længere rejse til Tyskland. Traditionelt afholdes langt størstedelen af alle Players Championship-turneringer i England.

De 19 afbud betyder ikke, at der kun vil være 109 deltagere i weekenden. I stedet er de resterende pladser blevet tilbudt til de højst placerede spillere på Challenge Tour-ranglisten. I den forbindelse er det dog heller ikke alle spillere, der er blevet tilbudt en plads ved turneringen, der har takket ja tak til at deltage. Hollandske Owen Roelofs er således blot nummer 42 på Challenge Tour-ranglisten, men fremgår alligevel på listen over weekendens tilmeldte spillere.

Også danske Vladimir Andersen vil være deltagende i weekenden. Her vil han forsøge at vinde yderligere point til verdensranglisten, efter han i sidste weekend fik sin første sejr på Pro Touren, da han besejrede den tidligere dobbelte BDO-verdensmester, Scott Waites.

Du kan se listen over samtlige tilmeldte spillere ved weekendens Players Championship-turneringer på PDC’s hjemmeside. Resultaterne fra turneringerne kan følges live på DartConnect, alt imens udvalgte kampe kan ses live på PDC.tv. Både lørdagens og søndagens turnering starter klokken 12.


Læs også:

Sidste spiller er udtaget: Her er alle deltagere ved Dansk Dart Superliga

Joe Cullen triumferede i Rotterdam

Stortalenter og tidligere landsholdsspiller udtaget til Dansk Dart Superliga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*